Microsoft Windows Home 11 64-bit USB, CZ

Cena s DPH
3 359 Kč
Cena bez DPH: 2 776 Kč
 
Kód produktu: 453563
MicrosoftCZ titulky

Microsoft Windows Home 11 64-bit USB, CZ [HAJ-00105]

O produktu

    • Microsoft Windows 11 v moderním kabátě
      Představujeme naprosto jedinečný systém ve zcela unikátním převleku. Microsoft Windows 11 zaujmou modernějším designem než u kteréhokoli svého předchůdce. Přináší spoustu novinek - intuitivnější prostředí, lepší práci s okny, svižnější chod systému i podporu aplikací z operačního systému Android.

    • Zcela nová perspektiva
      Systém přináší kreativní prostor pro sledování a práci s aplikacemi. Novinkou je jistě propracovaná nabídka Start, respektive její umístění. Windows 11 jsou perfektním místem, kde se můžete vyjádřit, myslet a tvořit přirozeným způsobem. Naleznete nové způsoby propojení s lidmi, novinkami, hrami a jedinečným obsahem.

    • Buďte maximálně produktivní
      Pomocí snadno dostupných nástrojů můžete otevřít všechny oblíbené aplikace a proniknout do multitaskingu. Vyzkoušejte přichytávací rozvržení plochy a nové intuitivní prostředí pro opětovné uchycení.

    • Spravujte svůj obsah
      S funkcí Microsoft Edge a celou řadou dostupných widgetů budete mít novinky a informace na dosah. V obchodě Microsoft Store si budete moci nalézt aplikace, hry a další zábavu, která pro vás bude mít význam.

    • Předplatné s Game Pass
      Systém je nyní ještě lépe připraven na novou úroveň hraní. Pokud si předplatíte Xbox Game Pass, získáte přístup k více než 100 kvalitně zpracovaným hrám. (Členství je nutné zakoupit samostatně.)

  • Široká paleta kompatibilních zařízení pro každého
    Windows 11 jsou nyní dostupné na nejrůznějších zařízeních, přinášejících inovace v oblasti dotykového ovládání, ovládání hlasem a pomocí dotykového pera.

Jedná se o verzi na USB Flash disku, licence je přenosná na jiná zařízení.



Recenze na Microsoft Windows Home 11 64-bit USB, CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.