Microsoft Windows 11 Home 64-bit OEM DVD, SK

Cena s DPH
3 489 Kč
Cena bez DPH: 2 883 Kč
 
Kód produktu: 453560
MicrosoftSK titulky

Microsoft Windows 11 Home 64-bit OEM DVD, SK [KW9-00654]

O produktu

    • Microsoft Windows 11 v moderním kabátě
      Windows 11 poskytuje klidný a kreativní prostor, kde můžete sledovat své vášně prostřednictvím svěžího zážitku. Od přepracované nabídky Start po nové způsoby propojení s oblíbenými osobami, novinkami, hrami a obsahem - Windows 11 je místem, kde můžete myslet, vyjádřit se a tvořit přirozeným způsobem.

    • Maximalizujte svou produktivitu
      Otevřete všechny potřebné aplikace a snadno multitaskingujte pomocí nástrojů jako přichytávání rozložení plochy a novými intuitivnějšími funkcemi.

    • Nové způsoby připojení
      Propojte se okamžitě s osobami, na kterých vám záleží přímo ze stolního počítače pomocí Microsoft Teams. Volejte nebo chatujte zdarma - bez ohledu na jejich zařízení.

    • Spravujte svůj obsah
      Pomocí Microsoft Edge a řady dostupných widgetů můžete rychle získat novinky, informace a zábavu, která má pro vás význam. Snadno najděte požadované aplikace a oblíbené seriály pro sledování v obchodě Microsoft Store.

    • Předplatné s Game Pass
      Systém Windows 11 posouvá hraní na zcela novou úroveň. Výjimečné schopnosti v oblasti grafiky umožňují zobrazení, které konkuruje realitě. Objevte svoji další oblíbenou hru s předplatným Xbox Game Pass, které vám dává přístup k více než 100 vysoce kvalitním hrám (členství se prodává samostatně).

  • Široká paleta kompatibilních zařízení pro každého
    Nový Windows přináší nejnovější inovace v oblasti dotykového ovládání, ovládání perem a hlasem a usnadňují nalezení nejlepších a nejdostupnějších zařízení pro vás.

Jedná se o verzi na DVD disku, licence je určena pro 1 zařízení, je nepřenosná.



Recenze na Microsoft Windows 11 Home 64-bit OEM DVD, SK

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.