Mega Man (Legacy Collection) + Mega Man (Legacy Collection 2) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
Kód produktu: 387444
CapcomEN dabing

Mega Man (Legacy Collection) + Mega Man (Legacy Collection 2) [NSW]


Oslavovaná série Mega Man X se vrací! Hrajte v roli ikonického Mega Mana X, mocné evoluce klasických bojových robotů Mega Man, při jeho bojích se škálou smrtelných bosů známých jako Mavericks v osmi vzrušujících platformovka. Mega Man X Legacy Collection obsahuje legendární 16bitové tituly a vzrušující průnik do 32-bitů: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 a Mega Man X4. Hrdinský robot sílí při ničení Maverick a získává jejich zbraně, a také má schopnost klouzat se a skákat po stěnách pro pocit rychlých soubojů. Mega Manův záhadný přítel, Zero, se také přidává do boje jako hratelná postava, kterou si můžete vybrat později v kolekci.
Mega Man X Legacy Collection 2 se také rozpíná dvěma herními Eram, každá ukazuje evoluci série s Mega Man X5, Mega Man X6, Mega Man X7 a Mega Man X8. Třetí hratelná postava, Axl, se přidává do boje v hrách Mega Man X7 a Mega Man X8, kdy se série vydává do nového světa 3D modelů a prostředí.
Kromě osmi ikonických Mega Man X titulů, Mega Man X Legacy Collection a Mega Man Legacy Collection 2 přicházejí s řadou nových vymožeností. Otestujte vaše schopnosti lovců Maverick v novém režimu X Challenge, který staví hráčů proti dvěma smrtelným bossem v série soubojů dva proti jednomu. Myslíte, že dokážete porazit kluzkého Chill Penguin společně s obrovským Frost Walrus? Kromě toho Mega Man X Legacy Collection nabízí obrovské muzeum plné vzácných produkčních obrázků, katalogů klasického zboží, seznam nostalgických reklamních videí a více. Kolekce také obsahuje animovaný film, který představuje padoucha série Mega Man X, Sigmu.

  • Kolekce obsahuje každou Mega Man X hru z hlavní série.
  • Mega Man X Legacy Collection obsahuje hry Mega Man X, X2, X3 a X4.
  • Mega Man X Legacy Collection 2 obsahuje hry Mega Man X5, X6, X7 a X8.
  • Plná nových možností jako muzeum, či X Challenge Mode.



  • Recenze na Mega Man (Legacy Collection) + Mega Man (Legacy Collection 2)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.