Max Payne 3[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 398551
RockstarEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Max Payne 3[Steam] [ESD PC]

Bývalému policistovi Maxovi nechybí mnoho do alkoholika a závisláka na lécích proti bolesti. Bez práce opouští New York a ocitá se v Sao Paulu v Brazílii, kde pracuje v rychle se rozvíjející oblasti soukromé bezpečnosti. Chrání rodinu Rodriga Branca, bohatého realitního magnáta a jeho dva bratry, Victora, místního politika a nejmladšího Marcella, párty milujícího playboye, spolu s Fabiano Branco, Rodrigovou manželkou a Giovanni, Fabianová sestra.

Příběh o Maxové přeměně z pomstychtivého detektiva v kožené vestě bloudícího ulicemi New Yorku na zlomeného a vyholeného muže mimo zákon v neznámých ulicích daleko od domova je ústředním příběhem hry Max Payne 3.

  • Kombinace systému chování postav Natural Motion Euphoria a bullet-time přidává novou úroveň klasickým Maxová pohybem. Tyto pohyby nejsou naskriptované animace, ale přirozená interakce s prostředím.
  • Toto spojení přestřelky ve zpomaleném čase a fyziky Euphoria výrazně posiluje filmovou akci ve hře Max Payne 3, přičemž nepřátelé také realisticky reagují na každou vypálenou kulku.
  • Max Payne 3 rozšiřuje pojem bullet-time i celé oblasti hry. Tyto nabízejí epické momenty akce, které umožňují Maxovi zlikvidovat nepřátel novým způsobem, ale stále v originálním stylu Maxe Payna.
  • V souladu se stylovými přestřelkami, kterými je Max známý, se opět objevují bullet kamery.
  • Max Payne 3 si bere Styl grafického románu z předchozích dílůa rozvíjí jejich využitím in-game nástrojů. Výsledkem je pohyblivý komiks.
  • James McCaffrey, originální Maxov hlas, je zpět. Nejen jako Maxov hlas, ale i Maxov vzhled, obličej a mnoho jeho pohybů v Max Payne 3 je zachyceno přímo od Jamese.
  • Max Payne 3 nabízí integrovaný systém krytí. Kryt přidává další strategický prvek do klasické hratelnosti v hrách Max Payne a nabízí Vám nové možnosti v každé dané situaci.
  • Obrovská pozornost byla věnována každému aspektu hry Max Payne 3. Kulky zničí téměř vše v prostředí, na Maxové tváři a košili se v zápalu boje objeví pot a krev se vpije do oblečení jeho nepřátel. Také si můžete všimnout drobné detaily na samotných zbraních (vracející se úderník, pohybující se uzávěr, nábojnice Vyletující z komory a doslova stovky dalších).
  • Partneři a pomocníci hrají velkou roli v Max Payne 3. Pro jednotlivé postavy byly pořízeny stovky hodin pohybu, což dělá tradiční setkání ve hře zcela unikátními, ať už to budou nepřátelé, nebo způsob, jakým se Maxovi partneři chovají při pohybu ve hře.

    Pozor, jedná se o digitální verzi hry! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.
    Pro aktivaci klíče potřebujete členství ve službě Steam a připojení k síti internet!



  • Recenze na Max Payne 3[Steam]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.