Mary Skelter: Finale (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mary Skelter: Finale (Day One Edition) - NSW
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 422524
IdeaEN dabing

Mary Skelter: Finale (Day One Edition) [PS4]


Série Finále populární Mary Skelter! pokračuje - Chyťte všechny příběhové sekvence z předchozích titulů (jsou součástí balení). Skvělé pro nové a etablované fanoušky!


Objevujte svět mezi 6 skupinami postav, aby se ponořili hlouběji do svých jednotlivých příběhů a vztahů. Pokud tak učiníte, umožní vám to koordinovat řešení hádanek přes žaláře plné neodpustitelných pastí, skrytých triků a pokladů.


Infekční hmyz a kruté noční můry - Během bitvy se mohou objevit larvy Noční můry známé jako „Insectmare“! Tito škůdci se zachytí na hráčově obrazovce, brání ve výhledu na bitvu, deaktivují bojové příkazy a způsobují nepříznivý stav hráčů. Zdánlivě neporazitelné příšery známé jako Noční můry se stále prohánějí každým patrem dungeonu, takže zůstaňte ostří!


Ponořte se do hloubky trilogie – objevte více o vesmíru Mary Skelterové pomocí tří lehkých románů, které jsou digitálně zahrnuty ve hře! Uniknou Jack, Alice a zbytek posádky ze spárů živého vězení a budou žít šťastně až do smrti?


Nightmare Déja vu - Mary Skelter Finale obsahuje všechny scény událostí z filmu Mary Skelter: Nightmares a Mary Skelter 2! Díky možnosti BEFORE STORY mohou nováčci dohnat příběh dříve, než se dostanou do finále série, a veteráni si mohou sednout a znovu prožít epický příběh Mary Skelter!




Recenze na Mary Skelter: Finale (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.