Marvel's Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) PS5

Cena s DPH
1 809 Kč
Cena bez DPH: 1 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 431696
SquareEN dabing

Marvel's Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) [PS5]


Zažijte divokou jízdu vesmírem s novým pohledem na Marvel's Guardians of the Galaxy. V této akční adventuře z pohledu třetí osoby jste Star-Lord a díky svému odvážnému, ale pochybnému vedení jste přesvědčili podivnou posádku nepravděpodobných hrdinů, aby se k vám připojili.


Nějaký hlupák (určitě ne vy) spustil řetěz katastrofických událostí a jen vy můžete držet nevyzpytatelné strážce pohromadě dost dlouho na to, abyste zabránili úplnému meziplanetárnímu kolapsu. Využívejte hry Element Blasters, sestřelování týmů tagů, dropkicks poháněné proudovými booty, nic není omezeno. Pokud si myslíte, že to bude všechno v plánu, čeká vás svět překvapeni s důsledky vašich akcí, které zaručeně drží strážce ve střehu.


V tomto originálním příběhu Marvel's Guardians of the Galaxy se zkříží vaše cesta s mocnými novými bytostmi a jedinečnými postavami ikonických postav, které jsou všechny zachyceny v boji o osud galaxie. Je čas ukázat vesmíru kdo opravdu jste.


Veďte strážce galaxie

Hrajete jako Star-Lord, takže se svým odvážným bojovým stylem není nic mimo hranice, od Element Blasters a dropkicků poháněných jet booty až po poražení tag-team. S Guardiany bojujícími po vašem boku, dejte střely a ohromte své soupeře podpisovými útoky. Důsledky vašich rozhodnutí budou mezitím sahat od lehkovážných až po nečekané, když se vaše cesta rozvine.


Zcela nový příběh

Vaše nově vzniklá skupina legendárních špatných parťáků je připravena zachránit vesmír v tomto svěžím, ale věrném vystoupení se Strážci galaxie. Nějak jste se pustili do řetězů katastrofických událostí, které vedly k divoké jízdě myšlenkovými světy obývanými ikonickými a originálními postavami Marvelu. Seznamte se s hvězdným mixem 80. let a připravte se na pořádnou jízdu.


Od Misfitů po super hrdiny

Jste jediná věc, která drží pohromadě nepředvídatelných strážců, takže v této vůdčí hře se budete muset rychle zlepšit. S touto nekonvenční sbližováním rodiny po vašem boku budou slzy a smích, když se budete společně pouštět do kosmu na denním pořádku. Cokoli, co čeká za dalším rohem, bude výbuch.


Marvel's Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) obsahuje:

  • Marvel's Guardians of the Galaxy.
  • SteelBook.
  • Sun-Lord Outfit pro Star-Lord (Early Unlock).
  • City-Lord Outfit pro Star-Lord (Early Unlock).
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Hits - originální soundtrack k videohře (digitální stažení).
  • Mini Artbook od Marvel's Guardians of the Galaxy: The Art of the Game (pevná vazba).
    guard_deluxe_cont


 

Recenze na Marvel's Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.