Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54854
Capcom

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds [PS3]



Explozivní konflikt mezi hrdiny ze světa Capcom a superhrdiny Marvelovského vesmíru. Po téměř dekádě čekání slavní hrdinové Marvelo a Capcomu konečně opět setkají v souboji. Stáhněte roli legendárních postav, jako jsou například Ryu, Wolverine, Iron Man, nebo Morrigan, stejně jako mezi fanoušky populární Trish z Devil May Cry nebo například Deadpool z X-Menů. Všichni jsou připraveni utkat se v souboji v doprovodu jedinečného grafického stylu na způsob komixu.



  • Jedinečná grafika a hratelnost přináší Marvel a Capcom k životu - poháněné vylepšenou verzí MT Framework, enginem použitém v hrách Resident Evil 5 a Lost Planet 2 , přináší do Marvel vs.Capcom jedinečné pozadí a animace postav
  • Vylepšený VS. bojový systém - divoká hratelnost spolu s klasickými vzdušnými komby, hyper komby a originálním bojovým systémem. Vylepšený bojový systém přenáší hru na úplně novou úrovem!
  • Souboj tag týmů 3 na 3 - vybudujte si svůj vlastní dokonalý tým a použijte asistovaný útok nebo jiné speciality každé postavy k vytvoření jedinečného bojového stylu
  • Žijící komix - sledujte na vlastní oči milované postavy ze světa Capcomu a Marvelo přivedeny k životu v jedinečném komiksovém stylu, který zcela smazává hranice mezi 2D a 3D grafikou.

  • Recenze na Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.