Marooners (Code in a Box Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 435526
FunboxEN dabing

Marooners (Code in a Box Edition) [NSW]


Nejchaotičtější párty hra pro více hráčů na planetě! Šílené společenské hry! Vyberte si svého Maroonera!



Zahrajte si divokou kombinaci zábavných společenských her, neboť akce se mezi hrami pravidelně přepíná tam a zpět. Dokážete zvládnout chaos na switcherou? Připojte se ke svým přátelům na gauči a také online a sadisticky se jim smějte z neštěstí, nebo se vraťte a přijďte je strašit, pokud zemřete. Utečte, skočte a prodírejte se k vítězství! Šílenství párty her: Zažijte chaos na Switcheroo, když akce skáče mezi více intenzivními minihrami, když to nejméně čekáte, nebo se postavte výzvě dokončit celou hru. Postavte se různým druhem her a překvapte se bonusovými fázemi.


Vyberte si svého Maroonera: množství nepředvídatelných postav k odemčení a hraní, 70 a více veselých zbraní k odemčení a použití, a pokud zemřete... vraťte se jako duch a pronásledujte své přátele.


Hrajte režim Party a Režim Aréna: 25 různých her a map arén, když budete v režimu Party závodit o poklad nebo se vydáte na cestu, abyste zjistili, kdo bude v režimu Aréna králem kruhu. Ať si vyberete jakýkoli režim, očekávejte neočekávané!


Bezproblémové lokální a online hry: až 6 hráčů v jakékoli kombinaci lokálních a online, když zvyšujete úroveň a odemykáte nové zbraně, plus plnou podporu robota na hraní sólo i v režimu pro více hráčů, v režimu pro diváka, v efektivnějším systému dohazování a v lobby.


  • „Marooners Deluxe Content“ zahrnut!



Recenze na Marooners (Code in a Box Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.