Marantz Melody X Media M-CR612, CD přehrávač, silver-gold

Cena s DPH
12 979 Kč
Cena bez DPH: 10 726 Kč
 
 
Kód produktu: 397472
Marantz

Marantz Melody X Media M-CR612, CD přehrávač, silver-gold [MCR612/N1SG]

Skutečný Hi-Fi systém v elegantním designu s přehráváním CD, DAB + a moderními zdroji streamování hudby se zabudovaným HEOS.


V okamžiku, kdy uvidíte nový Melody X, budete vědět, že tato nejnovější inkarnace je čistá rafinovanost. Nejen výborně vypadá, ale je také vynikající umělec. Elegantní síťový CD přijímač podporuje téměř neomezené streamovací platformy prostřednictvím připojení AirPlay 2, Bluetooth a HEOS WiFi. Připojte reproduktory k Melody X prostřednictvím čtyř vysoce efektivních digitálních audio zesilovacích kanálů a vychutnejte si to najhudobnejšie audio Marantz. Se dvěma optickými digitálními vstupy můžete dokonce připojit televizor pro zvýšený zážitek ze zábavy. Vestavěné tunery DAB + a FM, jakož i TuneIn Internet Radio doplňují sadu hudebních zdrojů. Pokud vám záleží na hudbě, Melody X je hudební systém jako volba číslo jedna.

Model Melody X, který byl navržen a rozsáhlé vyladěný týmem, který čerpá z více než 65 let zkušeností s Hi-Fi technologií, poskytuje výjimečný výkon pro vaši hudební sbírku. Ať už digitální nebo analogové, vychutnejte si nejznámější zvuk z jakéhokoli zdroje.

Se čtyřmi kanály s vysoce účinnými digitálními zesilovači s nízkým zkreslením jednoduše nakonfigurujte Melody X tak, aby řídil dva páry reproduktorů s nezávislým ovládáním hlasitosti pro každý pár. Nebo ho nakonfigurujte tak, aby řídil jeden pár reproduktorů s dvojnásobným výstupním výkonem, s možností připojení dvojice reproduktorů kompatibilních s audiofilské bi-amp připojením.

Melody X kombinuje rafinovanou eleganci a promyšlený design do kompaktního síťového CD přijímače. Model Melody X je navržen ve vysoce lesklém černém nebo klasickém stříbrno-zlatém provedení a nabízí krásný vzhled, který doplňuje jeho vynikající výkon. Luxusní vertikální světelné akcenty na předním panelu dodávají nádech extra kvality. Navržen je s ohledem na moderních audiofily a vytvořený z vynikajících materiálů, které zvyšují kvalitu zvuku. Kompaktní signálové cesty, plně optimalizované na reprodukci co nejlepšího možného zvukového výkonu, redukují zkreslení a zlepšují zvuk. Prémiové pasivní a aktivní komponenty zesilují přesnost zvuku a audio kvality.

Nezastaví se při přehrávání CD a FM/DAB + rádia. Díky zabudované technologii HEOS si můžete vychutnat svou oblíbenou digitální hudbu prostřednictvím nejpohodlnější provozu aplikací. Vychutnejte si hudbu ze služby Spotify, Internetového rádia TuneIn, SoundCloud, Tidal, Napster, Deezer nebo místních knihoven hudebních souborů. S dalšími komponenty HEOS, jako jsou reproduktory HEOS, nebo jiné přijímače s podporou HEOS, můžete jednoduše přehrávat veškerou hudbu v jedné místnosti nebo ve všech. AirPlay 2 a Bluetooth umožňují snadno přenášet hudbu a obsah aplikací přímo ze smartphonu.

Připojte svůj digitální televizor nebo kabelový/satelitní set-top-box a Blu-ray nebo DVD přehrávač k jednomu ze dvou digitálních audio vstupů, abyste si mohli vychutnat plně dynamické digitální přehrávání vašich oblíbených filmů a televizních pořadů. Melody X může automaticky probudit při detekci audio signálu z televizoru a může být naprogramován tak, aby pracoval s dálkovým ovladačem televizoru pro nastavení hlasitosti, ztlumení zvuku a výběr zdroje.

Vychutnejte si jednoduché ovládání hlasem a úplnou flexibilitu předních hlasových agentů. Řekněte příkazy s Amazon Alexa, Google Assistant nebo Apple Siri. Požádejte o přehrávání oblíbené hudby, zvýšení hlasitosti, přeskočení na následující skladbu, přepnutí vstupů a další možnosti. Přepínejte mezi hlasovými asistenty, nebo si vyberte oblíbené používání-máte možnost volby. Funkčnost se liší podle hlasového asistenta.

  • 60W x 2 kanály (6 ohmů) nebo 4x 30 W pro reproduktory A/B s individuálním nastavením hlasitosti
  • Přehrává CD, WMA/MP3 (CD-R/RW) a má tuner FM a DAB +
  • Přehrávejte skladby z internetového rádia, Spotify, Amazon Prime Music, Tidal az vašeho smartphonu přes AirPlay 2 nebo Bluetooth
  • Podporuje hlasových asistentů Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri
  • Podporuje přehrávání MP3 a bezztrátové formáty WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24bit, DSD 2.8/5.6MHz
  • Vestavěný Bluetooth a Wi-Fi s podporou 2,4 GHz/5GHz
  • Obsahuje dva digitální optické vstupy s automatickým snímáním pro televizor nebo digitální zařízení
  • Pracuje s existujícím dálkovým ovládáním televizoru

  • Počet kanálů:2
  • Výkon:60 W(6 ohm, 1 kHz)
  • Frekvenční odezva:5 Hz-22 kHz
  • Poměr signál-šum:90 dB
  • Celkové harmonické zkreslení (THD):0,1 %
  • Digitální/optický vstup:ano

    Rozměry v mm (š xvxh):280 x 303 x 111
    Hmotnost v kg:3,4
    Maximální spotřeba:55 W



  • Recenze na Marantz Melody X Media M-CR612, CD přehrávač, silver-gold

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.