Mafia CZ (Definitive Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mafia CZ (Definitive Edition) - PS4
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 408606
2KCZ dabing
 
Chceš ušetřit 90 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Mafia CZ (Definitive Edition) [XBOX ONE]


Mafia Definitive Edition obsahuje český dabing. Pro aktivování CZ dabingu je nutné mít nastavený region konzole na CZ a stáhnout D1 patch!

 Mafia (Definitive Edition)
Kompletně a do detailu propracovaná verze původní hry z roku 2002, která přinese zmodernizovaný herní scénář s novým bohatým dialogem, rozvinutějším pozadím a dodatečnými videami, úplně novými herními sekvencemi a prvky hratelnosti a mnoho jiného. A co je nejdůležitější je, že bude to stále ta Mafia, jakou si pamatujete, jen o ješte kousek lepší a zábavnější.


Tommy Angelo býval taxikářem, no osud zamýšlel cosi hrozivější. Stal se mafiánem – uznávaným rodinou, obávaným nepřáteli a připraveným řešit věci po svém. Následujte Tommyho v tomto epickém gangsterském dobrodružství při jeho vzestupu na vrchol nejvychýřenější zločinecké organizace – Mafia.


    • Americké podsvětí třicátých let - nebezpečný svět rychlých automobilových naháněček, bankovních loupeží, pašování, nájemných vražd a brutálních bojů gangů.
    • Více než 20 akcí nabitých misí plných zvratů a neočakávaných překvapení s odvážnými vedlejšími úkoly pro bystřejší gangstery.
    • Více než 60 autentických vozidel jako kamion, kabriolet a sporťáky.
    • Obrovský arzenál výzbroje zahrňuje baseballové pálky, magnum a samopal.
    • Více než 12 čtverečních mil amerického města třicátých let, se simulovaným provozem, pamětihodnostmi a okolním prostředím, které se postupně vyvíjí.

Pro aktivování CZ dabingu je nutné mít nastavený region konzole na CZ a stáhnout D1 patch! Pro stažení D1 patche potřebujete připojení na internet!

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ dabingEN dabing

Recenze na Mafia CZ (Definitive Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.