Madden NFL 22 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Madden NFL 22 - PS4Madden NFL 22 - PS5Madden NFL 22 - XBOX ONE
Cena s DPH
579 Kč
Cena bez DPH: 479 Kč
 
Kód produktu: 432147
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 320 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Madden NFL 22 [Xbox Series X|S]


Hrací den se vším, co k tomu patří pouze v Madden NFL 22. Díky ZCELA NOVÉMU dynamickému hracímu dni najdete v každém režimu vše, co máte na NFL rádi. Zásluhou rozhodování UI na základě statistik nové generace a systému Gameday Atmosphere přináší dynamický hrací den ten dosud nejinteligentnější herní zážitek, vycházející z reálných dat.

Dynamický hrací den

Dynamický hrací den v Madden NFL 22 ovlivňuje hratelnost napříč všemi režimy. Rozhodování UI na základě statistik nové generace, společně se systémem Gameday Atmosphere, přinášejí ten dosud nejinteligentnější herní zážitek, vycházející z reálných dat a napodobující přístup k utkání ze strany hráčů i týmu. Po celou sezónu se bude Madden vyvíjet na základě herních statistik i statistik nové generace, implementovaných ze skutečných zápasů NFL.


Skvělá atmosféra na zápasech

Zahrajte si na autentických stadionech a naplno prožijte úspěchy a neúspěchy v jednotlivých utkáních. Modifikátory výhody domácího hřiště na všech stadionech NFL, nové reakce na trávníku a hráčské naturely ještě zvýrazňují drama aktuálního dění a ovlivňují dynamiku hry během napínavých momentů.


Výhoda domácího hřiště

Po aktivaci mohou modifikátory výhody domácího hřiště na stadionech NFL změnit průběh zápasu ve Váš prospěch (ale také neprospěch). Když hrajete jako hostující tým na stadionu Kansas City a kvůli ohlušujícímu rámusu ze strany diváků se sotva slyšíte, budete si přát, abyste byli kdekoli jinde.


Dynamika hry

Získejte za dobré výkony v zápasy herní výhody (tzv. perky). Tyto výhody ovlivní ukazatel dynamiky hry a mohou mít dopad na výsledek velkých momentů. Když držíte otěže zápasu ve svých rukou, využijte toho.


Franchise

Vyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastii NFL jako hráč, trenér nebo majitel. Díky rozsáhlé nabídce nových funkcí v propracovaném režimu Franchise, dostanete na starost prakticky všechno. (Ano, myslíme tím i vyhrávání Super Bowlu.) Najměte a spravujte realizační tým a rozdělením bodů personálu (Staff Points) vylepšujte specializované stromy talentů u svých trenérů. Stanovujte tréninkové plány svého týmu, vymýšlejte taktiku proti soupeřovým přednostem a integrujte své strategie do „play-callingu“. Takže, když nadejde den zápasu, budete připraveni na cokoliv. A zapomeňte na předchozí sezónu. Vylepšený systém scénářů se postará o to, že tato sezóna v režimu Franchise (a všechny následující také) bude úplně jiná. Všechno je jasné? Dobře. Tak teď vyhrajte nějakou trofej!


Face of the franchise

Vytvořte si postavu a odehrajte nováčkovskou sezónu podle sebe jako WB, WR, RB nebo LB. Toužíte po větších možnostech přizpůsobení? Žádný problém. Nový systém tříd a postav hráčů Vám umožní upravit si hodnocení, schopnosti, vlastnosti i typ těla. Hraním získávejte reputaci a vylepšujte svoji postavu v jednotlivých třídách až do jejich maxima. Staňte se jedničkou draftu a dejte směr své kariéře. V nováčkovské sezóně budete na každém kroku čelit personalizovaným a nečekaným výzvám. A nejste v tom sami. Vaši nejbližší – jako agent, trenér nebo koordinátoři – Vám budou radit a společně Vás doprovodí na cestě za úspěchem. Díky novému sjednocenému systému postupu je veškerý Váš postup (postava, odměny i vybavení) sdílen mezi režimy Face of The Franchise a The Yard. Můžete tak využít již dříve získané předměty a pokračovat ve vyhrávání.


The Yard

Rychlá zábava, hratelnost se sociálními prvky a hvězdami NFL, lokality po celém světě, nevšední zápasová prezentace, postavy a týmy. Toto je výrazně přestavěný režim The Yard pro Madden NFL 22. Zahrajte si propracovanou kampaň s úchvatnými lokacemi po celém světě a staňte se nejlepším hráčem planety. Omrkněte nové centrum střídajících se živých herních událostí a získejte odměny ve zcela novém hodnoceném režimu. To vše ve stylu s nejbombastičtějším vybavením ve hře. Celý Váš pokrok je plně propojen s aktualizovanou postavou a sjednoceným systémem postupu.


Superstar KO

Poskládejte tým a vyběhněte na konkurenci v nejrychlejším kooperativním vyřazovacím režimu série Madden s pětiminutovými zápasy, jedinečným stadionem i komentářem, dynamickými pravidly a ikonami fotbalové kultury. Novinksou v režimu Superstar KO ve hře Madden NFL 22 jsou týmy a soupisky NFL.


Madden Ultimate Team

Připravte se na novou sezónu čerstvého a vzrušujícího obsahu a budování týmu Ultimate Team, během soutěžení s ostatními hráči. Získávejte karty MUT ve výzvách Ultimate Team Challenge a přijímejte strategická rozhodnutí, abyste svůj tým vylepšili. Postavte tým se současnými hvězdami NFL, legendami ze Síně slávy a dalšími. Poprvé v historii Ultimate Team můžete během poločasu vyměnit schopnosti Superstar X-Factor a čelit strategiím svého soupeře flexibilněji.


Exhibition

Postavte se jeden proti jednomu v on-line a off-line zápasech (v režimu jednoho i více hráčů), nebo si zahrajte sami off-line proti týmu řízenému hrou. Upravte si nastavení zápasů včetně délky trvání jednotlivých čtvrtin, pravidel, stadionů a dresů.




Recenze na Madden NFL 22

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.