Madden NFL 22 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Madden NFL 22 - PS4Madden NFL 22 - Xbox Series X|SMadden NFL 22 - XBOX ONE
Cena s DPH
1 109 Kč
Cena bez DPH: 917 Kč
 
Kód produktu: 432144
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 730 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Madden NFL 22 [PS5]


Hrací den se vším, co k tomu patří jen v Madden NFL 22.

Mezi nové funkce v režimu Franchise patří správa realizačního týmu, vylepšený systém scénářů a týdenní strategie. Sdílejte postup Vaší postavy a hráčskou třídu mezi módy Face of The Franchise a The Yard, díky sjednocenému vývoji. A vůbec, poprvé v historii Ultimate Teamu upravujte v poločasu superhvězdné X-Factors.


Franchise

  • Správa realizačního týmu a talentové stromy
  • Vylepšený systém scénářů
  • Týdenní strategie
    Sjednocený vývoj
  • Vývoj postavy sdílený mezi mody Face of The Franchise a The Yard.
  • Nové hráčské třídy
  • Hraním získavejte reputaci, postupujte na další úrovně
    Ultimate Team
  • Poločasová úprava superhvězdných X-Factors
  • Jednoduchá správa týmové souhry
    madden_1

    Franchise

    Vyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastii NFL jako hráč, trenér nebo majitel. Díky rozsáhlé nabídce nových funkcí v propracovaném režimu Franchise, dostanete na starost prakticky všechno. (Ano, myslíme tím i vyhrávání Super Bowlu.) Najměte a spravujte realizační tým a rozdělením bodů personálu (Staff Points) vylepšujte specializované stromy talentů u svých trenérů. Stanovujte tréningové plány svého týmu, vymýšlejte taktiku proti soupeřovým přednostem a integrujte své strategie do "play-callingu". Takže, když nadejde deň zápasu, budete připravení na cokoliv. A zapomeňte na předcházející sezónu. Vylepšený systém scénářů sa postará o to, že tato sezóna v režimu Franchise (a všechny nasledující také) bude úplně jiná. Všechno je jasné? Dobře. Tak teď vyhrajte nějakou trofej!


    Face of the franchise

    Vytvořte si postavu a odehrajte nováčkovskou sezónu podle sebe jako WB, WR, RB nebo LB. Toužíte po větších možnostech přizpůsobení? Žádný problém. Nový systém tříd a postav hráčů Vám umožní upravit si hodnocení, schopnosti, vlastnosti i typ těla. Hraním získávejte reputaci a vylepšujte svou postavu v jednotlivých třídách až do jejich maxima. Staňte se jedničkou draftu a dejte směr své kariéře. V nováčkovské sezóně budete na každém kroku čelit personalizovaným a nečakaným výzvám. A nejste v tom sami. Vaši nejbližší - jako agent, trenér nebo koordinátoři - Vám budou radit a společně Vás doprovodí na cestě za úspěchem. Díky novému sjednocenému systému postupu je všechen Váš postup (postava, odměny i vybavení) sdílený mezi režimy Face of The Franchise a The Yard. Můžete tak využít už dříve získané předmety a pokračovat ve vyhrávání.


    The Yard

    Rychlá zábava, hratelnost se sociálními prvky a hvězdami NFL, lokality po celém světě, nevšední zápasová prezentace, postavy a týmy. Toto je výrazně přestavěný režim The Yard pre Madden NFL 22. Zahrajte si propracovanou kampaň s úchvatnými lokacemi po celém světě a staňte se nejlepším hráčem planety. Omrkněte nové centrum střídajících se živých herních událostí a získejte odměny v úplně novém hodnoceném režimu. To všechno ve stylu s nejbombastičtějším vybavením ve hře. Celý Váš pokrok je plně propojený s aktualizovanou postavou a sjednoceným systémem postupu.


    Superstar KO

    Poskládejte tým a vyběhněte na konkurenci v nejrychlejším kooperativním vyřaďovacím režimu série Madden s pětiminutovými zápasy, jedinečným stadiónem i komentářem, dynamickými pravidly a ikonami fotbalové kultury. Novinkou v režimu Superstar KO ve hře Madden NFL 22 jsou týmy a soupisky NFL.


    Madden Ultimate Team

    Připravte se na novou sezónu čerstvého a vzrušujícího obsahu a budování týmu Ultimate Team, během soutěžení s ostatními hráčy. Získávejte karty MUT ve výzvách Ultimate Team Challenge a přijímejte strategická rozhodnutí, abyste svůj tým vylepšili. Postavte tým se současnými hvězdami NFL, legendami ze Síně slávy a dalšími. Poprvé v historii Ultimate Team můžete během poločasu vyměnit schopnosti Superstar X-Factor a čelit strategiím svého soupeře flexibilněji.


    Exhibition

    Postavte se jeden na jednoho v on-line a off-line zápasech (v režimu jednoho i více hráčů), nebo si zahrajte sami off-line proti týmu řízenému hrou. Upravte si nastavení zápasů včetně délky trvaná jednotlivých čtvrtin, pravidel, stadionů a dresů.



Související produkty (1)


Recenze na Madden NFL 22

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.