Logitech Z607 5.1 Surround Sound with Bluetooth, black

Cena s DPH
2 859 Kč
Cena bez DPH: 2 363 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 447530
Logitech

Logitech Z607 5.1 Surround Sound with Bluetooth, black [980-001316]

Zvyšte svou produktivitu

Tento reproduktorový systém Logitech Z607 5.1 Surround Sound se špičkovým výstupním výkonem 160 wattů doslova obklopí váš prostor vysoce kvalitním zvukem, který navíc skvěle zní. Vychutnejte si věrný prostorový zvuk z libovolného zdroje – vašeho TV, telefonu, počítače, her1 a dalších. Zvuk můžete přehrávat také přímo z SD karet, USB disků či FM rádia. Měnič subwooferu o průměru 133,35 mm pumpuje basy, které doslova ucítíte, a přiložený dálkový ovladač a zadní kabely s nadstandardní délkou usnadní nastavení a používání.

Klíčové vlastnosti

  • Věrný prostorový zvuk 5.1
    Obklopte se zvukem vašich oblíbených filmů, hudby a her prostřednictvím reproduktorového systému 5.1, který se skládá z levého, pravého a středového kanálu, dvou zadních satelitů a jednoho subwooferu.
    Vychutnejte si silný zvuk z každého směru. Z607 přemění vaši stereo hudbu ve zvuk obklopující místnost, který vám umožní vytěžit ze zvuku maximum.
  • 160 wattů zvuku, což naplní celou místnost
    Systém se špičkovým výkonem 160 wattů / 80 wattů RMS s basovým měničem o velikosti 133,35 mm naplní vaši místnost úžasným zvukem. Vychutnáte si průzračně čisté výšky (až 20 kHz) a hluboké, výrazné basy (s hloubkou až 50 Hz) s reproduktorovým systémem stvořeným pro milovníky hudby.
  • Položíte jej téměř kamkoli
  • Už nebudete muset přestavovat místnost, abyste si ji mohli nastavit a vychutnat si skvělý zvuk.
    Extra dlouhé 6,2 m zadní kabely satelitních reproduktorů umožňují optimální umístění v obývácích, herních prostorách, kancelářích, ložnicích – jednoduše kdekoli chcete. Postavte je na stoly, konzoly a koncové stoly nebo je jednoduše připevněte na zeď
  • Poslouchejte zvuk téměř z jakéhokoli zařízení
    Poslouchejte zvuk z počítačů, telefonů, tabletů, televizorů, přehrávačů Blu-ray/DVD – téměř z jakéhokoli zdroje. Můžete se připojit bezdrátově přes Bluetooth nebo fyzicky pomocí 3,5mm audio jacku nebo RCA kabelu a poslouchat hry, hudbu, filmy, všechno. Můžete dokonce poslouchat zvuk z SD karet, USB klíčů nebo FM rádia.
  • Lepší Bluetooth
    Vychutnejte si vysoce kvalitní zvuk s minimální kompresí a jednoduchost používání, kterou poskytuje Bluetooth 4.2. S podporou Bluetooth 4.2 získáte skvělou kvalitu bezdrátového zvuku a spolehlivé připojení, které přenáší data 2,5krát rychleji než Bluetooth 4.1. Streamujte bezdrátově z připojených zařízení až do vzdálenosti 15 m (v přímé viditelnosti).
  • Intuitivní ovládání
    Ovládejte svůj zvuk odkudkoli v místnosti (do 10 m) pomocí kompaktního dálkového ovladače. Přehrávání, pauza a přeskakování skladeb, ovládání hlasitosti, výběr vstupu, změna rozhlasových stanic a další. K dispozici jsou také ovládací prvky zvuku umístěné přímo na předním panelu subwooferu s LED diodou zobrazující aktuální vstup zdroje a hlasitost.
  • Burácející basy
    Vychutnejte si rytmus hudby a burácení filmů a her prostřednictvím subwooferu, který vysílá hluboké basy do vašeho prostoru. Basový měnič o průměru 5,25” pumpuje bohaté basy s 50 watty špičkového výkonu / 25 watty RMS výkonu s výjimečnou čistotou díky akustické komoře.
  • Kompaktní reproduktory, výrazný zvuk
    Zvuk uslyšíte všude kolem vás díky ultraširokému frekvenčnímu rozsahu. Satelitní reproduktory se vyznačují inverzním provedením zvukové komory, což zvyšuje jejich frekvenční rozsah. Zvukové vlny jsou vysílány ze zadní části reproduktoru prostřednictvím výstupní trubice a poté do přední části reproduktoru, čímž dochází ke smíchání vysokých a nízkých frekvencí pro dosažení harmoničtějšího a přirozeného zvuku.

 

Technická specifikace
Celkové watty (RMS) 160 W Špičkový/80 W RMS
Subwoofer 25 W RMS
Satelity 55 W RMS (celkem)
Bluetooth 4.2
Kabely RCA na RCA 3
3,5 mm na RCA kabel 1
Čtečka SD karet Ano
Podporované formáty zvukových souborů MP3, WMA, WAV, APE, FLAC
USB port 1
FM rádio Ano
Rozměry Subwoofer - 297 x 193 x 267 mm
Satelitní reproduktory - 178 x 110 x 93 mm
Středový kanál - 178 x 110 x 93 mm
Dálkové ovládání - 86 x 40 x 7 mm
Hmotnost Subwoofer - 3,5 kg
Satelitní reproduktory - 0,45 kg
Středový kanál - 0,42 kg
Dálkové ovládání - 16,6 g

Obsah prodejního balení

  • 1x Subwoofer s pevným napájecím kabelem a anténou FM rádia
  • 5x satelitních reproduktorů (jeden slouží jako středový kanál)
  • 1x dálkový ovladač s jednou mincovní baterií
  • 3x kabel RCA
  • 1x kabel 3,5 mm do RCA

Produktové video

Recenze na Logitech Z607 5.1 Surround Sound with Bluetooth, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.