Logitech Wireless Desktop MK710, US

Cena s DPH
3 049 Kč
Cena bez DPH: 2 520 Kč
 
 
Kód produktu: 364071
Logitech

Logitech Wireless Desktop MK710, US [920-002440]



Logitech Wireless Desktop MK710 je spojením pohodlí a produktivity v jedné sadě. Nízkoprofilová klávesnice obsahuje klávesy Logitech Incurve Keys, které podporují správnou polohu prstů a jejich jemně zaoblené hrany umožní konečkům prstů plynule přecházet mezi klávesami. Díky životnosti baterie klávesnice i myši až tři roky není prakticky třeba měnit baterie. Velmi rychlý posun umožňuje rychlé procházení dlouhých dokumentů nebo přepnutí na přesný posun. Panel LCD Vás například informuje o tom, že je zapnutá funkce Caps Lock, a to předtím, než napíšete celou stránku. A nepatrný přijímač Logitech Unifying zůstává v notebooku a umožňuje připojení další kompatibilní bezdrátové myši nebo numerické klávesnice.



  • Životnost baterie klávesnice i myši až tři roky. Díky lepší správě napájení není prakticky třeba měnit baterie.
  • Klávesnice obsahuje klávesy Logitech Incurve Keys s měkkou opěrku zápěstí. Vpadlé klávesy podporují správnou polohu prstů a jejich jemně zaoblené hrany umožní konečkům prstů po celé hodiny plynule přecházet mezi klávesami. Klávesy jsou tak pohodlné, že Vás napadne, zda nebyly vyrobeny přímo pro vaše prsty.
  • Velmi rychlý posun umožňuje rychlé procházení dlouhých dokumentů pomocí skrolovacího kolečka, které nevykazuje téměř žádné tření, nebo přepnutí na přesný posun, který je vhodný pro navigaci v seznamech, prezentacích a sbírkách snímků.
  • LCD panel umožňuje letmým pohledem na ikony získat informace o stavu baterie a funkcích Caps Lock, Scroll Lock a Num Lock, takže při psaní Vám nic neunikne.
  • Nepatrný bezdrátový přijímač Logitech Unifying zůstává v notebooku. Při pohybu není třeba přijímač odpojovat, takže si nemusíte dělat starosti s jeho poškozením či ztrátou. Ke stejnému bezdrátovému přijímači můžete navíc snadno přidat další kompatibilní myš, klávesnici nebo numerickou klávesnici.
  • Pro systémy Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Připojení na port USB

  • Recenze na Logitech Wireless Desktop MK710, US

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.