Logitech MX Master 3 Advanced Wireless Mouse, black

Cena s DPH
2 859 Kč
Cena bez DPH: 2 363 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 446005
Logitech

Logitech MX Master 3 Advanced Wireless Mouse, black [910-005710]


Na míru pro Mac

Využijte svůj Mac na maximum s myší MX Master 3 for Mac – navrženou pro bezproblémovou kompatibilitu se zařízeními Mac a iPad. Funkce snímání pohybu, posuvu a přizpůsobení tlačítek jsou řízena systémem iPadOS a závisí na podpoře používané aplikace. Myš MX Master 3 for Mac, v barevném provedení Vesmírná šedá, je náš dosud nejrychlejší, nejpřesnější a nejpohodlnější nástroj pro tvůrce digitálního obsahu.


logmac

Procházejte 1000 řádků za sekundu

Znovu jsme vynalezli kolečko. Zbrusu nová funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed ??je dostatečně přesná pro zastavení vždy na tom správném místě a dostatečně rychlá pro přecházení 1000 řádků za sekundu. A navíc je téměř bezhlučné. Obrobená ocel kolečka mu propůjčuje prvotřídní hmatovou odezvu a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou cítíte – avšak neslyšíte.


Možnosti přizpůsobení pro systém MacOS a jednotlivé aplikace

Přizpůsobte si myš MX Master 3 for Mac svému specifickému kreativnímu stylu práce. Myš MX Master 3 je plně přizpůsobitelná v systému MacOS a prakticky každé aplikaci, kterou používáte – přičemž budete moci pracovat rychleji díky nadefinovaným možnostem přizpůsobení pro vaše oblíbené aplikace jako například Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari a Microsoft Word, Excel a PowerPoint.


Více počítačů, ale jen jedna aplikace - FLOW

Plynule ovládejte více počítačů pomocí myši MX Master 3 for Mac kompatibilní s technologií Flow pouhým posunutím kurzoru k okraji obrazovky. Vaše myš MX Master 3 for Mac bude stále s vámi, dokonce i v operačních systémech Windows a MacOS. Bez námahy přenášejte text, obrázky a soubory mezi počítači – stačí kliknout na kopírovat na jednom PC a vložit na druhém.


logmac2

Pozoruhodná přesnost na prakticky libovolném povrchu

MX Master 3 for Mac je naše dosud nejrychlejší a nejpřesnější myš – což vám zajistí přesnost na pixel v každé situaci. Snímání Logitech Darkfield umožňuje pohyb na prakticky libovolném povrchu – dokonce i na skle – díky přesnosti 4000 DPI (nejlepší ve své třídě).


Nabíjení USB-C do USB-C

Nabíjecí kabel USB-C lze připojit přímo k zařízení Mac bez nutnosti použití nepraktického klíče dongle. Myš MX Master 3 for Mac vydrží na plné nabití fungovat až 70 dní – a rychlé nabití během jedné minuty zajistí energii na tři hodiny používání.


Kompatibilní se zařízeními iPad

Myš MX Master 3 for Mac je kompatibilní se systémem iPadOS, což znamená, že můžete získat rozšířené funkce zařízení MX, když budete svůj iPad používat jako počítač nebo jako součást vaší sestavy více zařízení.


logmac1

Recenze na Logitech MX Master 3 Advanced Wireless Mouse, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.