Logitech Gaming G513 s lineárními spínači Carbon- USB, RGB - černá US layout

Cena s DPH
4 139 Kč
Cena bez DPH: 3 421 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 443373
Logitech

Logitech Gaming G513 s lineárními spínači Carbon- USB, RGB - černá US layout [920-008857]

Výkonnost nové generace, moderní design
G513 je vysoce výkonná herní klávesnice vyznačující se frekvencí odezvy 1 ms a možností volby mezi dvěma variantami pokročilých mechanických spínačů – Romer-G hmatovými, Romer-G lineárními a spínači GX Blue. Podsvícení s plným spektrem barev RGB v kombinaci s technologií LIGHTSYNC povyšuje využívání podsvícení u vašich her na zcela novou úroveň. Hliníková slitina propůjčuje základní klávesnice vzhled připomínající dýku, umocněný překrásným leštěným kovovým povrchem
    • Podsvícení RGB a Lightsync
      Přizpůsobitelné, s plným spektrem barev RGB Klávesnice G513 disponuje plným spektrem více než 16,8 milionu. Barev RGB s možností přizpůsobení podsvícení jednotlivých kláves. Vytvořte si vlastní animované efekty RGB nebo si vyberte ze výchozích efektů podsvícení a animací. A díky nové technologii LIGHTSYNC je podsvícení řízeno hrami - výsledkem je ten nejintenzivnější zážitek při využití barevného spektra RGB.

  • Výběr mechanických spínačů 
    Výkonnost na míru vašemu stylu.
    Vyberte si ze tří různých mechanických spínačů: Romer-G hmatové, Romer-G lineární a GX Blue. Romer-G hmatové spínače představují výchozí volbu - disponují aktivačním bodem, který zřetelně pocítíte.
    Romer-G lineární spínače se vyznačují jemným a prakticky nehlučným stiskem. Obě varianty spínačů Romer-G se vyznačují aktivační drahou 1,5 mm, díky čemuž jsou o 25% rychlejší než běžné spínače.
    Spínače GX Blue se vyznačují ikonickým designem s hmatovou a klikací zpětnou odezvou a pohotovou aktivací, kterou ucítíte a slyšíte. Spolehlivost a odolnost všech spínačů byla testována - jejich předpokládaná životnost je 70 milionů kliknutí.
    Klávesnice G513 Silver je k dispozici pouze s Romer-G hmatovými spínači. Klávesnice G513 Carbon je k dispozici s Romer-G hmatovými spínači, Romer-G lineárními spínači a spínači GX Blue.



    • Špičkové pohodlí
      Zahrnuje pěnovou opěrku zápěstí s paměťovým efektem Pěna s paměťovým efektem se po zvednutí ruky rychle a bezezbytku narovná, takže každé další použití bude stejně pohodlné jako to první.
      Jemný, silný a odolný potah z koženky propůjčuje pohodlné pěně voděodolné a potuodolné vlastnosti, a navíc se snadno otírá. Šest pogumovaných nožiček na spodku zajišťuje její stabilitu. Tato opěrka zápěstí je připravena ke hraní.

    • Hliníková slitina používaná v leteckém průmyslu
      Klávesnice G513 je vyrobena z neuvěřitelně robustní a odolné hliníkovo-hořčíkové slitiny 5052, díky čemuž se vyznačuje minimalistickým designem a zároveň je dokonale estetická. Tuhost slitiny 5052 navíc rámu klávesnice propůjčuje robustní, neklouzavé vlastnosti, díky kterým oplývá celou řadou funkcí pro nepřekonatelný herní zážitek.

  • Snímání 26 kláves najednou, funkce anti-ghosting
    Díky funkci snímání 26 kláves najednou můžete souběžně stisknout více kláves v libovolném pořadí - výsledkem bude přesně to, co jste zamýšleli.
    Výkonnostně laděná funkce anti-ghosting vám zaručí spolehlivé ovládání při souběžném zadání více herních příkazů.

 

Technická specifikace
Spínače kláves: Romer-G
Výdrž kláves: 70 milionů stlačení
Aktivační dráha: 1,5 mm
Aktivační síla: 45 g
Celková dráha zdvihu: 3,2 mm
Rozložení kláves: US
Rozměry: 455 x132 x 34 mm
Hmotnost bez kabelu: 1105 g
Délka kabelu: 1,8 m

Recenze na Logitech Gaming G513 s lineárními spínači Carbon- USB, RGB - černá US layout

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.