Logitech G X56 HOTAS

Cena s DPH
5 949 Kč
Cena bez DPH: 4 917 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 410887
Logitech

Logitech G X56 HOTAS [945-000059]


Logitech G zařadila do nabídky moderní ovladač X56 HOTAS, který svým konceptem zkvalitní zážitek z her virtuální reality a žánru vesmírných simulací, který se znovu vrací na výsluní. Je zářivým příkladem dokonalého ovládání-je vybaven analogovým páčkami ovládanými palcem, 16bitovým podsvícením RGB os křidélek a výškoviek, 189 programovatelnými ovládacími prvky a dalšími funkcemi.


Modernizovaný ovladač X56 disponuje novou povrchovou úpravou v maskovací černošedé barvě a konstrukčními změnami v reakci na zpětnou vazbu komunity. Očekávejte ještě úžasnější zážitky pro všechny typy nadšence-od hraní pro zábavu ve stylu plug-and-play po profesionální simulace vyladěné k dokonalosti.


V moderních vesmírných simulátorech s dynamičtější fyzikou vesmírných plavidel je ovládání mnohem komplexnější. A dokonale odlišné od běžných leteckých simulátorů v atmosféře. 6DOF je zkratka pro šest stupňů volnosti-stoupání, naklánění, zatáčení, zpět, vpřed, nahoru, dolů, vlevo a vpravo-toto vše je třeba mít na paměti. Ovladač X56 je vybaven jedinečnými, účelovými analogovými mini páčkami ovládanými palcem, které Vám umožní ovládání čtyř dalších os a dvakrát tolik tlačítek.


Ať už jste v žáru bitvy nebo se chystáte vysunout podvozek u vesmírné stanice, ovladač X56 Vám poskytne heroické prostředí potřebné pro ten nejlepší zážitek. Upravte si RGB podsvícení plného spektra barev podle svých představ pomocí softwaru plného funkcí.

  • Odkaz na stažení potřebného softwaru ZDE
    Na obrazovce při hraní nejnovějších her uvidíte nejen přesné kopírování pohybů moderního ovladače HOTAS X56, ale také budete mít dokonale pod kontrolou i ovládací prvky. Tyto důvody a také obrovské množství a citlivost ovládacích prvků dělá ovladač X56 ideální pro projekční helmy (head-mounted display-HMD) a hry virtuální reality. Nasaďte si náhlavní soupravu, vezměte ovladač X56 a nekonečné dobrodružství může začít.
    Kombinace bezkontaktních senzorů Hallova efektu v rámci 16bitových os křidélka a výškovky a nastavitelného systému předpětí pružin propůjčuje ovladači X56 nevídanou úroveň citlivosti a míry ovládání páky. Pro navýšení míry přizpůsobení máte k dispozici čtyři pružiny o různém předpětí. Nebo se můžete rozhodnout nepoužívat pružiny vůbec.
    Inovativní dvojitý ovladač plynu je ideální pro vesmírné plavidla a letadla se dvěma motory, a ještě vhodnější pro situace, kdy vám při bitvě vysadí hlavní motor, a vy jste odkázáni jen na jeden. Nastavte si míru tření pro posun obou ovladačů plynu, a pokud je vámi zvolené plavidlo vybaveno jedním motorem, aretace plynu efektivně přemění dva ovladače na jeden.
    Přizpůsobte si všech 13 os, 5 tlačítek HAT a 31 programovatelných tlačítek ve třech režimech. Přizpůsobte si mrtvé pásma a reakční křivky pro vyladění os. Přiřaďte libovolné tlačítko libovolnému počtu příkazů simulátoru, například přídavnému spalování, skoku do hyperprostoru, zaměření cíle a palbě zbraňové skupiny. Software vám také umožní ovladači X56 přiřadit příkazy myši a klávesnice, od stisků jedné klávesy po načasované makro příkazy.
    Fyzické parametry:
    Ovládací páka:
  • Rozměry: 18,5 x 22,5 x 26,6cm (D x Š x V)
  • Hmotnost: 1123g
    Plyn:
  • Rozměry: 18,5 x 22,5 x 17cm (D x Š x V)
  • Hmotnost: 1156g
  • Délka kabelu 2m
    Systémové požadavky:
  • Windows®: 10, 8.1, 7
  • 2x port USB 2.0
    Kompatibilita s PC hrami:
  • Kompatibilní s většinou nejrozšířenějšího vesmírného, leteckého a bojového simulačního softwaru a her, včetně: Elite: Dangerous, Star Citizen, Battlefield 1, Flight Simulator X, Flight Simulator 2004 War Thunder a mnoho dalších kompletní seznam naleznete na stránce výrobce

Recenze na Logitech G X56 HOTAS

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.