Logitech G X52 Professional HOTAS

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 659 Kč
Cena bez DPH: 3 850 Kč
 
Kód produktu: 423400
Logitech

Logitech G X52 Professional HOTAS [945-000003]


Ovladač X52 umožňuje přesné ovládání leteckých simulátorů za pomoci multifunkčního displeje LCD pro snadný přístup k ohromujícímu počtu 105 programovatelných příkazů. Koordinujte svůj letový plán pomocí funkce hodin a stopek. Zvládněte ulítnout dlouhé úseky v pohodlí díky nastavitelné rukojeti, přizpůsobené pro celou řadu velikostí rukou.


Ovladač X52 Professional povyšuje všechny výjimečné prvky původního ovladače X52 na novou úroveň. Ale tím to nekončí. Vylepšený multifunkční displej LCD zobrazuje herní data v reálném čase, nový přesný centrovací mechanismus se dvěma pružinami je vybaven kovovým kuželem, a na důkaz pokroku se ovladač pyšní zcela novým designem s vylepšenými materiály.


PŘIPRAVENO PRO MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR

Vzneste se k obloze a vychutnejte si radost z létání na maximum v nové generaci Microsoft Flight Simulatore s leteckým vybavením Logitech G. Cestujte po celém světě s úžasnými detaily as více než 37 tisíci letišť, 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, skutečnými horami , silnicemi, stromy, řeky, zvířata, provozem a dalšími. Otestujte si své pilotovací dovednosti v náročných podmínkách, jako jsou noční létání, simulace povětrnostních vlivů v reálném čase a realistické počasí v dynamickém a živém světě. Toto vybavení je plně kompatibilní s technologií plug-and-play. Není třeba nahrávat ovladače ani instalovat doplňkový software.


logi_zaciatok1

PODSVÍCENÁ TLAČÍTKA A LCD DISPLEJ

Podsvícená klíčová tlačítka na páce a plynu umožní jejich snazší identifikaci v situacích, kdy není času nazbyt. Vylepšený displej LCD s nastavitelným podsvícením vám poskytne rychlý přehled o konfiguraci tlačítek.


logi2_podsvít

PRUŽINOVÝ CENTROVACÍ MECHANISMUS

Vysoce přesný centrovací mechanismus zajistí, že joystick se při puštění vždy snadno vrátí do středové polohy. Bezkontaktní technologie na osách X a Y zvýší přesnost ovládání a zároveň navýší odolnost.


logi2_pruz

PROGRESIVNÍ, NASTAVITELNÝ PLYN

Progresivní funkce jednotky plynu zkvalitňují odezvu letadla. Zarážky (fyzické značky ukazující, kde dojde k aktivaci určité akce) usnadňují ovládání volnoběhu, přídavného spalování a brzdících motorů vašeho stroje. A další přizpůsobitelný prvek ovladače X52, otočný regulátor předpětí, vám umožní měnit odpor plynu podle vašich letových potřeb.


logi_progres

3D OTOČNÝ OVLADAČ SMĚROVÉHO KORMIDLA

Otočný ovladač kormidla joysticku dodá letu nový rozměr ovládání. Pokud upřednostňujete tradičnější způsob ovládání, přepínač aretace kormidla deaktivuje funkci otáčení a umožní pohyb pouze v osách X a Y - ideální pro použití s pedály Logitech G Flight Rudder Pedals (prodáváno samostatně)


logi2_3D

MODERNÍ SYSTÉM NASTAVENÍ ÚCHOPU

Systém nastavení rukojeti v pěti pozicích přizpůsobí ovladač vašemu stylu úchopu a velikosti ruky. A pro dosažení maximálního pohodlí při vašich epických letech je páka joysticku vybavena konturami, do kterých zapadnou vaše prsty.


logi2_modern

VÝKONNÝ SOFTWARE PROGRAMMING

Stahovatelný software vám umožní vytvořit vlastní profily pro vaše vesmírné a letecké simulátory. Tři režimy nastavení a přepínač ovládaný malíčkem poskytují rozšířené možnosti programování pro ještě preciznější ovládání všech 7 os, 3 tlačítek HAT, mikropáček myši a 19 programovatelných tlačítek.


Fyzické parametry

  • Ovládací páka: Délka: 17 cm, Šířka: 17 cm, Výška: 27,8 cm, hmotnost: 1033 g
  • Délka kabelu (napájení / nabíjení): 140,2 cm
  • Plyn: Délka: 17 cm, Šířka: 17 cm, Výška: 19 cm, hmotnost: 728 g
  • Délka kabelu (napájení / nabíjení): 140,2 cm
  • Typ připojení: USB
  • USB protokol: USB 2.0
  • Rychlost USB: vysokorychlostní
  • Indikátory (LED): ano
  • Displej LCD: ano
  • Porty USB (integrované): ne
  • Podsvícení: ano
    Systémové požadavky:
  • Windows®: 10, 8.1, 7
  • 2x port USB 2.0
    Kompatibilita s PC hrami:
  • Kompatibilní s většinou nejrozšířenějšího vesmírného, leteckého a bojového simulačního softwaru a her, včetně: Elite: Dangerous, Star Citizen, Battlefield 1, Flight Simulator X, Flight Simulator 2004, War Thunder a mnoho dalších kompletní seznam naleznete na stránce výrobce.

 


Recenze na Logitech G X52 Professional HOTAS

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.