Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System.

Cena s DPH
3 489 Kč
Cena bez DPH: 2 883 Kč
 
Kód produktu: 408050
Logitech

Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System. [945-000004]

Usedněte do pilotské křesla s pravou leteckou technikou.Létejte s komerčními a soukromými letadly jako začátečník nebo pokročilý pilot se skutečným simulačním třmenem a kvadrantem ve vašich rukou. Rozvíjejte svalovou paměť a zažijte pocit přesné a realistické kontroly. Systém Logitech G Flight Yoke má pět úplných os, nerezový výtah a ovládací hřídel křídel a 25 plně programovatelných tlačítek a pozic přepínačů. Systém třmenů je hrdina letecké simulace a je součástí kompletního vyváženého nastavení-vše dostupné, modulární a zaměnitelné od společnosti Logitech G.

PRO-GRADE YOKE.Skutečná ocel, přesná ložiska. Na rozdíl od některých jiných nabídek na trhu, Logitech G Flight Yoke využívá odolný hřídel z nerezavějící oceli s přesnými ložisky pro plynulé a předvídatelné ovládání výtahu a křídel. Ať už jde o navigaci z osy dozadu, ze strany na stranu nebo ze svislé osy, všechny ovládací prvky jsou přímo na dosah ruky. Vestavěné stopky jsou ideální na časování a pokud váš počítač nemá k dispozici extra dostupné porty USB, integrovaný port USB poskytuje dokovací stanici pro další hardware Logitech G Flight.

75 programovatelných možností.Software pro přizpůsobení je součástí balíku. Zatímco Yoke a Quadrant mají 25 tlačítek a přepínacích pozic, možná budete chtít doladit a přizpůsobit ovládací prvky. Pokud chcete programovat, stáhněte si ovladače a software a začněte s přizpůsobováním. Yoke je vybaven třípolohovým přepínačem, takže můžete snadno a rychle procházet třemi úplnými profily a získat tak celkem 75 ovládacích prvků definovaných uživatelem.

Zapezpečení pomocí nastavitelných držáků.Zahrnut robustní upevňovací hardware. Logitech G Flight Yoke a Throttle Quadrant jsou vybaveny přizpůsobitelnými montážními svorkami, které poskytují svobodu konfigurace vaší soupravy jakýmkoliv způsobem, který uznáte za vhodný. Ať už na vrchu svého stolu nebo připevněném na přední straně, můžete bezpečně umístit ovládací prvky přesně tam, kde je chcete.

Sestavte modulární kokpit.Součást kompletního systému. Pro nesčetné vzájemně zaměnitelné konfigurace je systém Logitech G Flight Yoke System navržen tak, aby se dal integrovat do celé řady produktů letecké simulace. Všechny simulační panely mohou být umístěny jeden na druhém nebo vedle sebe. Výškoměr nad kompasem, vertikální ukazatel rychlosti nalevo od vašeho palubního vyhledávače směrů ... volba je na vás. Snadno použitelné montážní konzoly vám poskytují kontrolu nad nastavením letové simulace včetně robustních držáků pro připevnění na stůl.

technické specifikace

  • Pro PC:Windows 10,8.1,7
  • Připojení:1x USB 2.0
  • Rozměr:46,4 x 31 x 18,5 cm
  • Délka kabelu:1.8 m


  • Recenze na Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System.

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.