Logitech G Saitek Pro Flight Rudder Pedals

Cena s DPH
3 249 Kč
Cena bez DPH: 2 685 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 408051
Logitech

Logitech G Saitek Pro Flight Rudder Pedals [945-000005]

Realistický a přesný.Profesionální letové kormidla znásobují zážitek pilota. Ovládejte kormidlo a brzdy svého letadla nohama-stejně jako ve skutečném letadle. Tyto samostředící pedály s nastavitelným tlumením jsou dokonalým doplňkem systému Logitech G Flight Yoke. Zvyšte svou úroveň přesnosti v simulátoru pomocí plně vybavených pedálů Flight Redder.

Přesné ovládání kormidla a brzdění.Plynulý pohyb a plně nastavitelné. Plynulý pohyb kormidla pedálů umožňuje přesné ovládání vašeho letadla, zatímco diferenciální brzdění poskytuje nezávislé ovládání levé a pravé brzdy. Opěrky nohou jsou přizpůsobeny širokému rozsahu velikostí a obsahují protiskluzové materiály, které pomáhají udržet pedály na zemi během virtuálního letu.

Nastavitelné napětí.Doladili jsme vás. Vyberte si vlastní odpor, aby vyhovoval vašemu způsobu letu. Vyvíjejte pouze malý tlak, aby pedály kormidla reagovali, nebo se rozhodněte vyvinout více síly.

Plně přizpůsobitelné pro všechny podmínky létání.Modulární a zaměnitelné. Přístroje Logitech G mohou být umístěny jeden na druhém nebo vedle sebe. Chcete panel Rádio nad panelem Multi? Hotovo. Chcete, aby byl váš přepínací panel vlevo od vašeho třmenu? Pojďme na to. Snadno použitelné montážní konzoly poskytují prostředky na uspořádání vaší simulace letu v konfiguraci omezené pouze vaší fantazií.

technické specifikace

  • Pro PC:Windows 10,8.1,7
  • Připojení:1x USB 2.0
  • Délka kabelu:1.8 m
  • Rozměry:31 x 40,3 x 16,8 cm

  • Recenze na Logitech G Saitek Pro Flight Rudder Pedals

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.