Logitech G PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse, white

2 909 Kč
2 589 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
Kód produktu: 444017
Logitech

Logitech G PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse, white [910-005942]

Hrajte a vyhrajte
Představujeme PRO X SUPERLIGHT, nejsnazší a nejrychlejší PRO myš. Díky technologii LIGHTSPEED je tady, aby vám pomohla odstranit všechny překážky, takže se můžete soustředit jen na vítězství.

Propojení mezi hráčem a hrou


Logitech Superlight je dosud nejsnazší a nejrychlejší myš ze série PRO X, která byla navržena ve spolupráci s předními světovými profesionálními hráči e-sportu. Díky průlomové konstrukci s nízkou hmotností pouhých 63 gramů je umožněn plynulý posun myši Logitech téměř bez tření, díky čemuž bude rapidně vylepšen váš herní výkon.
Nula nezasažitelných cílů
Díky preciznímu senzoru HERO 25K se herní myš Logitech PRO X SUPERLIGHT vyznačuje extrémní přesností a ultra jemným ovládáním, které poskytuje absolutní spolehlivost při zběsilých herních akcích, kde jde o zlomky vteřiny.
Nula odporu
Pro dokonalé splynutí s hrou a hladké klouzání je herní myš Logitech PRO X SUPERLIGHT vybavena velkými patkami z PTFE bez příměsí, které nekladou žádný odpor.

Nula uhlíku
Herní Myš Logitech PRO X SUPERLIGHT splňuje nejvyšší standardy udržitelnosti. Myš neobsahuje PVC a využívá ekologicky šetrnou PCR pryskyřici, díky čemuž je opatřena certifikátem úplné uhlíkové neutrality.
Nula kompromisů
Bleskově rychlou komunikaci myši Logitech PRO X SUPERLIGHT s počítačem zajišťuje bezdrátový přijímač s technologií Lightspeed, která zaručuje perfektní odezvu, maximální výkonnost a spolehlivé připojení.
Hrajte a vítězte
Logitech G je předním partnerem e-sportovních událostí a nejčastější volba pro profesionální hráče z celého světa. Díky jedinečné spolupráci dokáže Logitech G pracovat přímo se světovými hráčskými elitami a seznámit se tak dokonale s požadavky turnajového hraní. Vývojový tým poté přemění tyto potřeby na to nejlepší herní vybavení.

Technická specifikace
Bezdrátová technologie: LIGHTSPEED
Počet tlačítek: 5
Senzor: Logitech HERO
Rozlišení: 100 – 25 600 DPI
Max zrychlení: > 40G2
Max rychlost: > 400 IPS2
Ostatní: Nulové vyhlazování/zrychlování/filtrování
USB report: 1000 Hz (1 ms)
Mikroprocesor: 32bitový ARM
Životnost baterie: 70 hodin při konstantním pohybu
Rozměry: 125 x 63,5 x 40 mm
Hmotnost: <63 g

Produktové video


Recenze na Logitech G PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse, white

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.