Logitech G Pro Gaming Keyboard (League of Legends Edition)

Cena s DPH
2 589 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 438790
Logitech

Logitech G Pro Gaming Keyboard (League of Legends Edition) [920-010537]

Hrajte a vyhrajte
Výbava série PRO je určena pro profesionální hraní. Nejpokročilejší technologie a nejvyšší výkonové specifikace – navržené ve spolupráci s profesionálními hráči na celém světě – poskytují přesnost, rychlost a vytrvalost potřebnou k vítězství. Všechno, co profíci potřebují.
    • Originální design
      Limitovaná edice herní klávesnice G PRO testované na turnajích oblečená do ikonických barev League of Legends, abyste se mohli zcela ponořit do hry a rozdrtit své nepřátele. Kompaktní, tenkeyless design a špičkové dotykové spínače z ní dělají silnou zbraň ve vašich hrách.

    • Spínače GX
      Zdokonalená mechanika. Extrémní výkonnost. Pokročilé mechanické spínače GX Tactile jsou navrženy pro výkon, odezvu a odolnost se slyšitelným, hmatovým zpětným nárazem. Krátká aktivační dráha 1,5 mm přináší zrychlení o 25% oproti běžným mechanickým spínačům. Dokonalá kombinace rychlosti, přesnosti a výkonnosti.

  • Kompaktní a přenosná
    Tenkeyless design a odnímatelný kabel znamenají více prostoru pro myš a jednodušší přenášení během cestování, ať už jde o hodnocený zápas nebo neformální hru s přáteli. Odolností se vyznačuje prakticky každá součástka, a klávesnice je vzadu vyztužena extra silným ocelovým pásem, který jí dodává na stabilitě během hraní.



    • Lightsync RGB
      Přizpůsobte si osvětlení a animace pomocí softwaru G HUB a uložte návrhy statického osvětlení do vestavěné paměti pro jednotlivé turnaje. Zvýrazněte důležité klávesy nebo jen ukažte svou týmovou hrdost.

    • Odnímatelný kabel
      Odnímatelné Micro USB kabely mají trojitý design pro snadné a bezpečné připojení a bezpečnou přepravu ve vaší cestovní tašce.

    • 3 úhly a pryžové nožičky
      Když je hraní intenzivní, pryžové nožičky pomáhají udržet klávesnici na místě. Třístupňové nastavení vám umožní přizpůsobit úhel klávesnice tak, aby vám vyhovovala.

    • 12 programovatelných makro F-kláves
      Programujte složité, načasované akce nebo příkazy na F1-F12 pomocí Logitech G HUB.Programování kláves vyžaduje software Logitech G HUB.

Technická specifikace
Spínače kláves: GX-Blue
Výdrž kláves: 70 milionů stlačení
Aktivační dráha: 1,5 mm
Aktivační síla: 45 g
Celková dráha zdvihu: 3,2 mm
Rozložení kláves: US
Rozměry: 153 x 360 x 34,3 mm
Hmotnost bez kabelu: 980 g
Délka kabelu: 1,8 m

Produktové video

Recenze na Logitech G Pro Gaming Keyboard (League of Legends Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.