Logitech G Heavy Equipment Bundle Farm Sim Controller.

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 719 Kč
Cena bez DPH: 4 726 Kč
 
 
Kód produktu: 408056
Logitech
 
Chceš ušetřit 1 660 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 4 059 Kč

Logitech G Heavy Equipment Bundle Farm Sim Controller. [945-000062]

Seznamu výsledků úplné kontroly nad farmou.Logitech G Heavy Equipment Bundle je působivou stájí specializovaného zařízení pro simulaci farmy. Všechny základní nástroje jsou zde: 900 stupňů otáčení, robustní pedály a boční panel pro realistické ponoření a požitek. Ve spolupráci s komunitou GIANTS Software a komunitou Farm Sim (To jsi ty!), Jsme znásobily požitek z Oran půdy, chovu hospodářských zvířat a prodeje zboží. A to nejen pro stroje! Zapatlejte si ruce analogie a tlačítky zabudovanými do volantu pro farmářské úkoly, jako je například startování motorové pily. Je to všechno tady a připravené pro nejlepší agroturistiku. Balík Heavy Equipment Bundle je nyní aktualizován technickými vylepšeními, které byly navrženy zpětnou vazbou od komunity a je připraven na přísný život na farmě.

Vezměte to do vlastních rukou!S 900 stupňovým otáčením, středově odpružené kolo je navrženo se všemi základy skutečných zemědělských strojů. Vychutnejte si těžké operace s nakloněním jako na farmě, realistickou rotací ... a klaksonem. Samozřejmě jsme nezapomněli na otočný knoflík, aby vaše volná ruka mohla uchopit nápoj nebo ovládat tlačítka na postranním panelu.

Skutečná síla Stop-And-Go.Specializované pedály pro řidiče. Vychutnejte si ideální simulaci traktoru pomocí speciálních plynových a brzdových pedálů. Úhlový pohyb je nastaven na 20 stupňů, aby vám poskytl maximální kontrolu. Pedály se připojují ke kolu pomocí 1,8m kabelu. To znamená, že celá souprava zabírá pouze jeden port USB na vaší herní soupravě.

Ovládání nakladače.Mod-friendly s 25+ programovatelnými tlačítky. Snadno zapojte sběrače stromů, jeřáby, motorové pily, štěpkovače, přívěsy a další. Páčka nakladače ovládá osy nahoru, dolů a zkroutit, zatímco přepínač režimu zdvojnásobuje tyto příkazy a dá vám šest os na ovládání. Nastavte a zapomeňte na rychlou volbu tempomatu a funkci autopilota, abyste se zaměřili na jiné úkoly, jako například farmářské občerstvení.

Zapatlejte si ruce!Ruční ovládací prvky k ovládání vašeho zemědělce. Herní situace vyžadují analogy a tlačítka! Dvojité analogové páčky, každá s tlačítkem, jsou ideální na pohyb postavy a ovládání kamery. Čtyřsměrné přepínače blízko každé páčky poskytují na dosah ruky dalších osm tlačítek a na zadní straně jsou umístěny ještě dvě ergonomické tlačítka pro maximální kontrolu. A toto všechno je programovatelné přímo ze hry.

technické specifikace

  • Pro PC a MAC:Windows 10,8.1,7 a OSX 10.10 a výše
  • Připojení:1x USB 2.0
  • Délka kabelu:2 m
  • Rozměr volantu:27,5 x 32 x 35.5 cm
  • Rozměr pedálů:23,3 x 18 x 13,8 cm
  • Rozměr bočního panelu:16,8 x 33,7 x 19,2 cm
  • Vhodné pro herní tituly-Farming Simulator, Euro Truck, Train Simulator, FSX, XPlane, Elite Dangerous


  • Recenze na Logitech G Heavy Equipment Bundle Farm Sim Controller.

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.