Logitech BRIO Webcam

Cena s DPH
5 949 Kč
Cena bez DPH: 4 917 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 447448
Logitech

Logitech BRIO Webcam [960-001106]

Špičkové vybavení

Seznamte se s technologicky nejpokročilejší webovou kamerou na světě a dosáhněte profesionální kvality obrazu pro videokonference, streamování nebo záznam obrazu. Kamera Logitech BRIO je vybavena funkcemi, které umožní dosáhnout strhující kvality obrazu v jakémkoli prostředí. Kamera s ultra vysokým rozlišením 4K disponuje 5x digitálním zoomem, vysokou snímkovací frekvencí, vynikající výkonností při špatném osvětlení, technologií HDR a RightLight.

Klíčové vlastnosti

    • Zachyťte všechny detaily ve 4K
      Přenášejte křišťálově čistý obraz se skvělým rozlišením, snímkovací frekvencí, barvou a detaily. Kamera Logitech BRIO disponuje rozlišením 4K Ultra HD při 30 fps nebo rozlišením 1080p při 30 fps nebo ultrajemnou frekvencí 60 fps pro výjimečnou ostrost, plynulost a detaily. Podívejte se blíže pomocí 5x zoomu.
    • Dokonalý vzhled za jakéhokoli osvětlení
      Nyní můžete organizovat konferenční hovory, streamovat nebo nahrávat video pomocí svých aplikací za jakýchkoli světelných podmínek – a vždy při tom vypadat skvěle. Při špatném osvětlení i za jasného svitu slunce kamera Logitech BRIO s technologií RightLight 3 a HDR vždy dokonale zvýrazní ten nejdůležitější objekt – vás.
    • Praktické zabezpečení
      Kamera BRIO, vybavená optickým i infračerveným senzorem, umožňuje rychlé a bezpečné rozpoznání obličeje s aplikací Windows Hello. Do systému Windows 10 již nemusíte zadávat heslo – pro přihlášení se stačí podívat do objektivu kamery BRIO.
    • Nastavitelné zorné pole
      Vyberte si ze tří nastavení zorného pole pro dosažení ideálního záběru. Chcete-li co nejlépe zabrat hlavu a ramena, zvolte 65 stupňů diagonálně. Chcete-li zabrat větší skupinu lidí nebo větší část místnosti, zvolte 78 nebo 90 stupňů.
    • Záznam s rozlišením 4K
      Použijte kameru BRIO v kombinaci se softwarem, například. Camera for Windows 10, XSplit Broadcaster, OBS nebo SwiftCapture pro záznam v rozlišení až 4K.
    • Plynulé streamování
      Kamera BRIO si bez ohledu na světelné podmínky zachovává vysokou snímkovací frekvenci bez zpoždění, a udrží tak krok s vaším herním vysíláním. Streamujte v rozlišení Full HD 1080p při 60 snímcích za sekundu – obraz tak bude plynulý, stabilní a bez jakýchkoli zpoždění.
    • Dokonalý 5x HD Zoom
      Přibližte záběr a otáčejte kamerou, díky čemuž potlačíte rušivé pozadí, ideálně zaberete sebe a kamaráda, nebo celou místnost. Obrazový senzor nové generace kamery BRIO s rozlišením 4K disponuje HD kvalitou bez zoubkování nebo rozmazání, a to ani po přiblížení.
    • Možnosti umístění a soukromí
      Kameru lze umístit kamkoli, kde se to hodí – na monitor LCD, notebook či stůl – pomocí nastavitelného klipu, nebo kameru BRIO připevněte na svůj vlastní stativ. Sklopením snímatelné krytky si zajistíte dokonalé soukromí a klid.

 

Technická specifikace
Kategorie Webkamera
Maximální rozlišení 4K Ultra HD, 4096 x 2160 px/30 fps)
Diagonální zorné pole 90°
Vertikální zorné pole 82,1°
Digitální zoom 5x v rozlišení Full HD
Funkce autofocus Ano
Technologie Rightlight pro jasný obraz Ano
Aplikace Camera Settings pro ovládání otáčení, naklápění a zoomu Ano
Kompatibilita Windows 7 a novější, macOS 10.10 a novější
Vstup USB 2.0 typu A a USB 3.0 typu A a C
Externí krytka kamery Ano
Více variant upevnění, včetně klipu a stativu Ano
Rozměry kamery 27 mm x 102 mm x 27 mm
Hmotnost kamery 63 g
Délka kabelu 2,2 m
Výrobce Logitech

Obsah prodejního balení

  • Brio Ultra HD Pro Webcam
  • Kabel USB 3.0 (kompatibilní s USB 2.0)
  • Snímatelný klip
  • Krytka objektivu
  • Pouzdro
  • Dokumentace

Produktové video

Recenze na Logitech BRIO Webcam

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.