Little Nightmares 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Little Nightmares 2 - PS4
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 406485
BandaiEN dabing

Little Nightmares 2 [XBOX ONE]

Little Nightmares 2 je napínavá adventúrová hra, ve které hrajete jako Mono, mladý chlapec uvězněn ve světě, který byl převrácený naruby přenosem z daleké věže. Se Six, dívkou ve žlutém plášti, jako jeho průvodkyní, Mono se vydá odhalit temná tajemství signálových Věže a zachránit Six od jejího hrozného osudu, ale jejich cesta nebude jednoduchá, protože Mono a Six se postaví množství nových hrozeb z těchto strašných obyvatel tohoto světa.

Dokážete se postavit těmto novým, Little Nightmares?

  • Vezměte Mono a Six na jejich nové dobrodružství zatímco nový obyvatelé číhají aby strašili vaše kroky a vyrušili váš spánek. Přelstěte sadistického Teacher, prožijte krev chtivého Huntera a více jiných husí kůži nahánějících postav až po samotné zlo.
  • Utečte ze světa, který je prohnilý zevnitř. Vaše cesta vás vezme napříč strašidelnými lesy, přes zlověstné školy, na vaší výpravě do hrůzné signálové Věže abyste odhalili zdroj zla, které se šíří přes TV obrazovky po celém světě.
  • Six pomalu mizí z tohoto světa a její jediná naděje je pomoci Monova dostat se do signálového Věže. V tomto světě nočních můr, jste její jediné světélko naděje. Dokážete nahromadit odvahu abyste ubránili vůči vašim vězení a spolupracovaly se Six abyste zjistili co se vlastně v té Věži děje.




  • Recenze na Little Nightmares 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.