Let's Sing Presents Queen + mikrofon PS4

Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 410618
RavenscourtEN dabing

Let's Sing Presents Queen + mikrofon [PS4]


Balení obsahuje hru a mikrofon.

Vezměte mikrofon a připravte se na rock! Zpívejte sami nebo sdílejte pódium s Vašimi přáteli v zajímavých herních režimech dokud následujete šlápoty kapely Queen, největší rockovou kapelou všech dob, s legendárním hlavním zpěvákem Freddiem Mercurym. Nechte se vést je hudbou napříč různými desetiletími. Osvojte všechny hity a zpívejte jako lídr nejrockovější kapely s písničkami jako Bohemian Rhapsody, Bicycle Race, We Will Rock You, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free nebo We Are The Champions. Hra obsahuje 30 z největších hitů kapely Queen, které rozezpívat srdce každého fanouška.


Rozcvičte si hlasivky a vyberte si písničku, zpívejte samy nebo s přáteli. Nemáte USB mikrofon po ruce? Nevadí, změňte si Váš smartphone na mikrofon s pomocí Let's Sing aplikace a vyzpívejte se naplno, pódium je Vaše!


Herní režimy:

  • Classic: Vstupte na pódium sami nebo s přáteli. Trefte všechny noty, dokažte, že máte na to stát se hvězdou a porazte Vaše největší skóre!
  • Feat: Týmová práce je klíčová! Vezměte kamaráda nebo dokonce se můžete připojit k legendárnímu Freddie Mercurym v režimu pro jednoho hráče. Čím více se podobají Vaše hlasy, tím lépe získáte Vaše skóre kompatibility.
  • World Contest: Zde soutěžíte proti světu! Stoupejte na vrchol žebříčku tak, že vyzvete přátel nebo jiných zpěváků online na druhé straně světa. Hra ukáže Vaše výstupy jako kdybyste zpívali spolu.
  • Mix Tape 2.0: Tento herní režim garantuje hodiny zábavy a playlist, který není nikdy stejný. Každá směs písniček v tomto inovativním režim je dynamicky generován mix.
  • Jukebox: Opřete se a užijte si písničky, které si vychutnáte ve vašem dalším hudebním vystoupení.
  • Let's Party: Ultimátní výzva pro vaši Let's Sing partu! 2 týmy s až 4 hráči v jednom týmu a pouze s jedním mikrofonem pro tým se setkají proti sobě s náhodně vybraným režimem, který rozhodne, kdo jsou ty největší hvězdy.
  • Pořádný playlist s 30 největšími hity a hudebními videi od skupiny Queen.
  • Zpívejte sami nebo až s 8 hráči.
  • 6 vzrušujících herních režimů: Classic, Mixtape 2.0, feat., Jukebox, World Contest a Let's Party.
  • Nemáte mikrofon? Nevadí, s Let's Sing aplikací můžete změnit Váš smartphone na mikrofon během chvilky.
    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Související produkty (1)


Recenze na Let's Sing Presents Queen + mikrofon

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.