Let's Sing Presents Queen + 2 mikrofony PS4

Cena s DPH
1 269 Kč
Cena bez DPH: 1 049 Kč
 
Kód produktu: 415622
RavenscourtEN dabing

Let's Sing Presents Queen + 2 mikrofony [PS4]


Balení obsahuje hru a 2 mikrofony.

Vezměte mikrofon a připravte se na rock! Zpívejte samy nebo sdílejte pódium s vašimi přáteli v zajímavých herních režimech než následujete šlépěje kapely Queen, největší rockovou kapelou všech dob, s legendárním hlavním zpěvákem Freddiem Mercurym. Nechte se vést jejich hudbou napříč různými desetiletími. Osvojte si všechny hity a zpívejte jako lídr nejrockovější kapely s písničkami jako Bohemian Rhapsody, Bicycle Race, We Will Rock You, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free nebo We Are The Champions. Hra obsahuje 30 z největších hitů kapely Queen, které rozezpívají srdce každého fanouška.


Rozcvičte si hlasivky a vyberte si písničku, zpívejte samy nebo s přáteli. Nemáte USB mikrofon po ruce? Nevadí, změňte si váš chytrý telefon na mikrofon s pomocí Let's Sing aplikace a vyzpívejte se naplno, pódium je vaše!


Herní režimy:

  • Classic: Vstupte na pódium samy nebo s přáteli. Trefte všechny noty, dokažte, že máte na to stát se hvězdou a poražte vaše největší skóre!
  • Feat: Týmová práce je klíčová! Vezměte kamaráda nebo dokonce se můžete připojit ke legendárnímu Freddie Mercurym v režimu pro jednoho hráče. Čím více se podobají vaše hlasy, tím lépe získáte vaše skóre kompatibility.
  • World Contest: Tady soutěžíte proti světu! Stoupejte na vrchol žebříčku tak, že vyzvete přátele nebo jiné zpěváky online na druhé straně světa. Hra ukáže vaše výstupy jako kdybyste zpívali spolu.
  • Mix Tape 2.0: Tento herní režim garantuje hodiny zábavy a playlist, který není nikdy stejný. Každá směs písniček v tomto inovativním režim je dynamicky generovaný mix.
  • Jukebox: Opřete se a užijte si písničky, které si vychutnáte ve vašem příštím hudebním vystoupení.
  • Let's Party: Ultimátní výzva pro vaši Let's Sing partu! 2 týmy s až 4 hráči v jednom týmu a pouze s jedním mikrofonem pro tým se utkají proti sobě s náhodně vybraným režimem, který rozhodne, kdo jsou ty největší hvězdy.
  • Pořádný playlist s 30 největšími hity a hudebními videi od skupiny Queen.
  • Zpívejte samy nebo až s 8 hráči.
  • 6 vzrušujících herních režimů: Classic, Mixtape 2.0, feat., Jukebox, World Contest a Let's Party.
  • Nemáte mikrofon? Nevadí, s Let's Sing aplikací můžete změnit váš chytrý telefon na mikrofon během chvilky.
    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Let's Sing Presents Queen + 2 mikrofony

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.