Lenovo Tab P12 Pro LTE, 8/256GB, grey

+ Dárek:Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v ceně 2575,- Kč, Lenovo 100 In-Ear, sluchátka bílá v ceně 259,- Kč
poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
22 869 Kč
Cena bez DPH: 18 900 Kč
 
 
Kód produktu: 438386
Lenovo

Lenovo Tab P12 Pro LTE, 8/256GB, grey [ZA9E0020CZ]

Dárek - Lenovo 100 In-Ear, sluchátka bílá v ceně 259,- Kč

Kabelová sluchátka Lenovo 100 jsou skvělým společníkem. Bez ohledu na to, zda posloucháte své oblíbené skladby, podcasty nebo sledujete filmy, tato sluchátka vám umožní vychutnat si každý detail. Díky konektoru Audio Jack 3,5mm je snadno připojíte k vašemu mobilu a užijete si hodiny té nejlepší muziky. Štuple vám díky jejich ergonomickému designu sednou do uší jako ulité. Bílá barva se hodí ke všemu, takže působí jako vkusný doplněk. Kabel je odolný a snadno se nezamotá, což zaručuje delší životnost sluchátek. Hlavní výhody:

  • Typ sluchátek: Štuplové
  • Konstrukce: otevřená
  • Typ přenosu: Kabelový
  • Typ konektoru: Audio Jack 3,5mm
  • Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 000 Hz
  • Délka kabelu: 1,5 m
  • Mikrofon: Ano
  • Ovládání hlasitosti: ne
Zobrazit celý popis dárku

Prémiový tablet Lenovo s podporou 5G se od staršího předchozího modelu Tab P11 Pro liší nejen konektivitou, ale také velikostí displeje, výkonnějším procesorem, vyšší kapacitou pamětí a silnější baterií s rychlejším nabíjením.
tablet-lenovo-banner

Lenovo Tab P12 Pro přináší tenkou celokovovou konstrukci o tloušťce necelých šest milimetrů a vzhledem k velikosti úhlopříčky i nízkou hmotnost – pouhých 565 gramů. Tablet je vybaven čtyřmi reproduktory JBL se surround efektem a podporou Dolby Atmos.
Lenovo Tab P12 Pro nabízí vše, co byste od prémiového zařízení očekávali - kvalitní 12,6palcový AMOLED displej s 2K rozlišením 1600 x 2560 bodů a 120 Hz obnovovací frekvencí, 10 200 mAh baterii s dlouhou výdrží a rychlým 45 W samostatně prodejnou rychlonabíječkou) i výkonný hardware. Čipset Snapdragon 870 5G je doplněn 8 GB operační pamětí RAM a 256 GB úložištěm s možností rozšíření microSD kartami.
K tabletu můžete připojit hardwarovou klávesnici s trackpadem (samostante prodejní) a zvýšit tak svoji produktivitu. Určitě oceníte také dotykové pero Lenovo Precision Pen 3, které se automaticky spáruje s tabletem a spustí speciální aplikaci Instant Memo – ta transformuje veškerý obsah vytvořený perem na psaný text, takže si můžete psát a kreslit kdekoli se vám zachce. Pero se nabíjí bezdrátově v magnetickém držáku a nabízí také funkci dálkového ovládání pomocí tlačítka - stačí kliknout a přepnete si písničku nebo uděláte fotku z přední či zadní kamery.
Ve vypínači je integrovaná čtečka otisků. K zabezpečení obsahu můžete využít také rozpoznávání tváře. Vpředu jsou umístěny dvě 8 Mpix kamery, vzadu najdeme hlavní 13 Mpix a 8 Mpix širokoúhlý fotoaparát.

Klíčové vlastnosti Lenovo Tab P12 Pro

  • Perfektní obraz
    O obraz se stará 12,6palcový AMOLED displej s rozlišením 2560 x 1600 pixelů a vylepšeným detailním rozvržením subpixelů S-Stripe RGB pro snížení zrnitosti. Displej pokrývá 107% barevného spektra NTSC a díky jasu 600 nýtů je připraven i na Dolby Vision obsah doplněný o HDR10+
  • Prvotřídní zvuk
    Ponořte se do oblíbených skladeb, filmů a programů díky čtyřem reproduktorům JBL se surround efektem a hlubším basovým efektem s podporou Dolby Atmos. Ocitněte se v centru akce, vychutnejte si filmový a pohyblivý zvuk, který vás obklopí a poskytne pohlcující zážitek. Užijte si maximální kvalitu zvuku bez ohledu na to, kam tablet umístíte.
  • Doplňková výbava
    Na těle tabletu lze spatřit také magnetické POGO piny sloužící k připojení klávesnice. Tu bude doplňovat nové dotykové pero Precision Pen 3, které se automaticky spáruje s tabletem a spustí speciální aplikaci Instant Memo – ta transformuje veškerý obsah vytvořený perem na psaný text. Pero se nabíjí bezdrátově v magnetickém držáku a nabízí také funkci dálkového ovládání pomocí tlačítka, které slouží také jako vzdálená spoušť fotoaparátu.
  • Výkon
    Qualcomm Snapdragon 870 se postará o výkon během všech aktivit.
  • Paměť
    Tablet disponuje operační pamětí až 8 GB, vnitřní pamětí o velikosti 256 GB. Interní úložiště lze rozšířit pomocí microSD karty či externího disku připojeného přes USB-C port.
  • Připojení
    Lenovo Tab P12 Pro nabízí rychlé připojení prostřednictvím Wi-fi 6. Díky mobilnímu systému Qualcomm FastConnect 6800, který v závislosti na výběru modelu podporuje Wi-Fi 6 nebo i 5G
  • Baterie a výdrž
    Tablet nabízí velkou kapacitu baterie – 10 200 mAh s výdrží až 17 hodin. Výdrž baterie ve standby režimu je až 4.7 týdne, při přehrávání online videí 14 hodin, při hovorech (WWAN model) 15 hodin, stejně jako při přehrávání hudby a v případě surfování na internetu 10 hodin. Plně nabitý tablet máte při tom za méně než 3 hodiny.
  • Spolupráce s dalšími zařízeními
    Pro propojení s PC můžete využít bezdrátového řešení s názvem Project Unity. Tato aplikace jednoduše přemění Lenovo Tab P12 Pro na inteligentního společníka PC, který se rychle spáruje a rozšíří či zrcadlí plochu, když je třeba. S Project Unity můžete mít například na počítači spuštěný videohovor, zatímco plochu tabletu využijete pro sdílení obrázků či textů ve virtuálním prostředí hovoru.
  • Zachyťte okamžik
    I když 89 % přední strany zařízení pokrývá displej, do rámu k němu se vešel ještě 8 Mpx selfie fotoaparát. Vzadu má Lenovo Tab P12 Pro hlavní 13 Mpx a ultraširokoúhlý 5 Mpx fotoaparát.
tablet-lenovo-banner-2

Technická specifikace

Velikost/Provedení
Rozměr 285.6 x 5.63 x 184.5 mm
Hmotnost 565 g
Provedení celokovové
Displej
Velikost 12,6"
Rozlišení 2560 x 1600 px
Jas 400 nýtů
Podpora stylusu ano
Systém/Procesor
Operační systém Android 11
Chipset Qualcomm SoC Platform
CPU Qualcomm Snapdragon 870 (8C, 8x Kryo 585 @3.2GHz)
GPU Qualcomm Adreno 650
Paměť
Vnitřní paměť 256 GB
Operační paměť (RAM) 8 GB
Slot pro paměťovou kartu micro-SD (do 1TB, FAT32; 1TB, exFAT)
Fotoaparát/Kamera
Zadní Rear 13.0MP (Wide) + 5.0MP (Ultrawide)
Přední 8.0MP + ToF Sensor
Zvuk
Upozornění vibrace, vyzvánění MP3/WAV/...
Reproduktor ano, 4x, stereo
Mikrofon ano, 2x
Ostatní Dolby Atmos
Komunikace
WLAN 11ax, 2x2 + BT5.2
WWAN 5G NR
Bluetooth 5.2
NFC pro bezdrátové nabíjení a přenos dat z pera Lenovo Precision Pen 3
Infraport ne
Konektory USB-C 3.2 Gen 2, pogo pin
Senzory
Accelerometr ano
Ambient light ano
e-Compass ano
Gyroscope ano
Hall sensor ano
ToF Proximity ano
Ostatní
Podpora audio MP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora video DivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prohlížeč dokumentů PDF, XLS, ...
Baterie
Kapacita 10200 mAh
Typ článků Li-Pol
Provedení vestavěná
Rychlonabíjení ano, 45 W (se samostatně prodejnou rychlonabíječkou)
tablet-lenovo-banner-1

Obsah prodejního balení:

  • tablet
  • adaptér
  • USB-C kabel
  • Lenovo Precision Pen 3
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Lenovo Tab P12 Pro LTE, 8/256GB, grey

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.