LEGO Star Wars: The Force Awakens [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 417337
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

LEGO Star Wars: The Force Awakens [Steam] [PC digital]


Hra LEGO Star Wars: The Force Awakens vás vtáhne hlouběji do stejnojmenného filmu než kterákoli jiná hra a přináší všechny hrdinské postavy včetně takových ikonických jako Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C-3PO a BB-8, ale také Kylo Ren, generál Hux a kapitán Phasma, přičemž Vám umožní prozkoumat takové kultovní Star Wars lokality, jako jsou například planeta Jakku a základna Starkiller.

Tato akční adventura přináší nové herní prvky, včetně vylepšeného systému Multi-Builds, který vám umožňuje vybrat si z více stavebních možností pro postup ve hře. Můžete se také, vůbec poprvé, zapojit do intenzivní nových blasterových přestřelek as využitím okolního prostředí odrazit řád First Order. Můžete také zažít vzrušení z vysokorychlostní letecké hratelnosti při soubojích ve vesmíru a využívat při tom velkého množství dopravních prostředků, včetně legendárního Millenium Falcon.


 

  • Prožijte ve hře LEGO Star Wars: The Force Awakens epickou akci ze stejnojmenného filmu vyprávěnou vtipným LEGO způsobem.
  • Hra obsahuje exkluzivní hratelný obsah, který spojuje příběhy Star Wars Episode VI: Return of the Jedi a Star Wars: The Force Awakens.
  • LEGO Star Wars: The Force Awakens přináší systém Multi-Builds a blasterové přestřelky do světa LEGO videoher.
  • Se systémem Multi-Builds můžete s využitím dostupných LEGO kostek otevírat nové cesty, následně je rozebrat a znovu postavit a otevřít si jiné! A následně další!
  • Během blasterových soubojů využívejte své okolí jako kryt a postavte se proti řádu First Order.


    Jedná se o digitální verzi hry LEGO Star Wars: The Force Awakens, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na LEGO Star Wars: The Force Awakens [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.