Lauben Toaster T17WS

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 433745
Lauben

Lauben Toaster T17WS [LBNT17WS]

Pokud jste milovníky křupavých topinek, Lauben Toaster posune vaši snídani na vyšší úroveň. Na výběr máte ze 7 stupňů opečení, takže ať už máte topinky raději propečené až dohněda, nebo jen mírně zlatavé, stačí jen nastavit správné číslo. Zkoušíte nový druh pečiva a bojíte se, že se netrefíte? To není problém. Proces opékání můžete kdykoli zastavit tlačítkem Cancel. Potěší vás i funkce Reheat, kterou oceníte zejména tehdy, když v kuchyni spěcháte. Představte si, že například připravujete vejce Benedikt.

Proč koupit Lauben Toaster T17WS

  • Umí rozmrazovat i ohřívat:Kromě opékání čerstvého pečiva můžete v topinkovači rozmrazit i pečivo, které jste si uložili do mrazničky. Stačí stisknout tlačítko Defrost a za několik chvil máte připravenou křupavou snídani. Díky tlačítku Reheat můžete kdykoli pečivo znovu ohřát, což oceníte například když nestíháte.
  • 7 stupňů opečení: Každý druh pečiva potřebuje jiné nastavení, stejně tak každý máme jiné chutě. S Lauben Toaster si můžete vybrat ze 7 stupňů opečení pečiva, na své si tak přijdou milovníci pečiva opečeného dohněda i ti, kteří chtějí raději mírně zlatavou křupavou variantu.
  • Jednoduchá údržba a manipulace: Lauben Toaster má integrovanou misku na drobky, kterou můžete kdykoli vysunout a vyprázdnit, díky tomu je snadné udržovat v jeho okolí čistotu. Pro kabel, kterým je připojen do elektrické sítě je vyhrazen prostor na dně základny, takže vám na kuchyňské lince nikde netrčí ani nevadí.
  • Stylová kuchyně: Lauben Toaster vás potěší i svým minimalistickým designem a ve vaší kuchyni se bude vyjímat ještě lépe v sadě s rychlovarnou konvicí s nastavitelnou teplotou. Spolu vytvoří perfektní snídaňové duo, které určitě nebudete chtít schovávat do skříně.

Technická specifikace

Model LBNT17WS
Napájení 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Příkon 780 - 930 W
Funkce Cancel, Reheat, Defrost, 7 stupňů opečení, odnímatelná miska na drobky

Obsah prodejního balení:

Lauben Toaster T17WS
Uživatelský manuál


Lauben Toaster T17WS - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Lauben Toaster T17WS

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Michal Jagel 5 z 5 Hvězdiček! 15. 12. 2023
Starší pečivo je krásně křupavé a aspoň ho nevyhazujeme.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1