Lauben Sous Vide Stick SV01

Cena s DPH
2 790 Kč
Cena bez DPH: 2 306 Kč
 
 
Kód produktu: 432529
Lauben

Lauben Sous Vide Stick SV01 [LBNSV01]

Chcete si pochutnat na vynikajícím, zdravém jídle, jehož příprava vám nezabere celé odpoledne? Chcete si doma připravit maso, co se bude rozpadat na jazyku, ale přitom neztratí na objemu a vždy si zachová svůj tvar a barvu? Nemusíte nutně chodit do restaurace. Lauben Sous Vide Stick je ideálním pomocníkem do kuchyně pro každého, kdo chce ušetřit hodiny strávené u sporáku, a přesto dostat z ingrediencí maximum. Díky metodě vaření sous vide si připravovaná jídla zachovají všechny chutě, vůně a živiny, o které nechcete při vaření přijít.

Proč koupit Lauben Sous Vide Stick SV01

  • Vaření bez starostí a vždy skvělý výsledek: Díky speciální metodě sous vide, která je založena na přípravě jídel při nižších teplotách ve vakuu, si všechny pokrmy zachovají svůj původní tvar a barvu. S Lauben Sous Vide Stick se vám nikdy nestane, že byste jídlo připálili, rozvařili nebo zkazili. Čerstvost a všechny chutě i vůně v ingrediencích zůstanou. I proto této metody využívají šéfkuchaři v michelinských restauracích. Vy si můžete takto uvařit i doma, příprava vám nezabere téměř žádný čas a vařič na všechno dohlédne za vás.
  • Jednoduché ovládání, minimalistický design: Ovládání Lauben Sous Vide Stick je intuitivní a zvládne ho každý. Na displeji uvidíte vše, co potřebujete vědět, aktuální teplotu i zbývající dobu vaření. Vařič ovládáte pomocí jediného tlačítka a průběh sledujete díky kontrolkám. Nemusíte číst zdlouhavé návody, na krabici i na produktu naleznete QR kód, který naskenujete ve svém telefonu, a přehraje se vám jednoduchý video tutoriál. Lauben Sous Vide Stick vám v kuchyni nezabere téměř žádné místo, díky svému čistému a minimalistickému zpracování může být naopak skvělým designovým doplňkem.
  • Maximum živin, minimum tuku: Díky metodě sous vide nikdy nepřijdete o cenné vitamíny a živiny z ingrediencí pokrmů. Příprava navíc probíhá jen s malým množstvím tuku. Nejenže dostanete z jídla maximum při vynaložení minimálního úsilí, ale oproti klasickým metodám vaření nepotřebujete k jídlu přidávat nezdravé tuky, které jindy bývají pro přípravu nezbytné.

Technická specifikace

Výkon motoru 1200 W
Voděodolnost IPX7
Minimální teplota 20°C
Maximální teplota 95°C
Teplotní přesnost ±1%
Minimální hloubka vody 11 cm
Minimální objem vody 10 l
Maximální objem vody 15 l
Výkon pumpy 8.5 l/min
Příkon 220 ~ 240 V, 50/60 Hz

Obsah prodejního balení:

Lauben Sous Vide Stick SV01
Kruhový držák vařiče
Textilní obal
Dvě zip lock sáčky


Recenze na Lauben Sous Vide Stick SV01

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.