Lauben Multi Cooker 18SB, multifunkční hrnec

Cena s DPH
2 490 Kč
Cena bez DPH: 2 058 Kč
 
Kód produktu: 438753
Lauben

Lauben Multi Cooker 18SB, multifunkční hrnec [LBNMC18SB]

Lauben Multi Cooker 18SB je multifunkční tlakový hrnec, který vám díky 18 přednastaveným programům ušetří v kuchyni spoustu času a námahy. Kromě tlakového hrnce, slow cookeru, nebo rýžovaru, nahradí také vařič vajec, parní hrnec, jogurtovač, nebo ohřívačku. Ušetříte spoustu místa v kuchyni a připravíte širokou paletu pokrmů. Hrnec se snadno ovládá pomocí přehledného dotykového displeje, který je kompletně v češtině.

Proč koupit Lauben Multi Cooker 18SB

  • Všestranný pomocník s 18 programy: Tlakový hrnec Lauben Multi Cooker nabízí 18 přednastavených programů, se kterými hravě zvládnete práci více než desítky kuchyňských spotřebičů. Každý z programů má přednastavený způsob, teplotu i čas přípravy a vy se nemusíte o nic starat. Stačí zvolit program a stisknout tlačítko start. Protože ale víme, že sto lidí, sto chutí, můžete čas přípravy upravit i ručně tak, aby výsledek přesně odpovídal vašim požadavkům.
  • Maximální bezpečnost a snadná údržba: Bezpečnost je při vaření na prvním místě. Mysleli jsme na to i při vývoji tlakového hrnce Lauben Multi Cooker. Tlak v hrnci se nikdy nevytvoří, pokud není hrnec bezpečně uzavřen. Technologie Cool Touch zajišťuje, že se o vnější plášť hrnce nikdy nespálíte ani uprostřed doby vaření. Multi Cooker zajisté oceníte i stran snadné údržby. Vnitřní nádobu lze totiž bez problémů mýt v myčce nádobí. Hrnec je navíc kompaktní, takže jej můžete vzít s sebou například na cesty. Ani doma vám díky modernímu minimalistickému designu neudělá ostudu.
  • Rychle, chutně a efektivně: Lauben Multi Cooker 18SB vám bude v kuchyni krýt záda. Díky funkci odloženého startu na vás může čekat hotové jídlo připravené k servírování hned po příchodu domů. Návštěva hlásí zpoždění a vy už jste chtěli chystat na stůl? Nevadí. S funkcí udržení teploty pokrm snadno udržíte v teple až 12 hodin, aniž by se rozvařil a ztratil svou chuť nebo strukturu. S multifunkčním hrncem Lauben je příprava jídla rychlá a jednoduchá, ale také zdravá. Díky nepřilnavému provedení nevyžaduje příprava vašeho oblíbeného jídla přidaný tuk. Příznivce zdravého životního stylu potěší funkce vaření v páře. Dochází vám inspirace, co vařit? I zde máme řešení. Součástí balení jsou recepty, které můžete s pomocí hrnce připravit.

Technická specifikace

Objem 6 l
Příkon 1000 W
Programy 18
Manuální nastavení času Ano
Odložený start Ano
Vaření v páře Ano
Udržování teploty Ano
Recepty v balení Ano

Obsah prodejního balení:

Lauben Multi Cooker 18SB
Vnitřní nádoba
Odměrná nádoba
Lžíce
Rošt na vaření v páře
Víko
Kuchařka s recepty


Recenze na Lauben Multi Cooker 18SB, multifunkční hrnec

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.