Lauben Hot Air Fryer 2500WT

Cena s DPH
2 290 Kč
Cena bez DPH: 1 893 Kč
 
Kód produktu: 433978
Lauben

Lauben Hot Air Fryer 2500WT [LBNHAF2500WT]

Víte co většinu z nás napadne jako první, když se řekne smažené jídlo? Dieta. Bývá totiž téměř výhradně nezdravé. Pokud ale přidáte do této rovnice horkovzdušnou fritézu Lauben, můžete si na svých oblíbených křupavých pokrmech pochutnat s čistým svědomím.

Proč koupit Lauben horkovzdušnou fritézu

  • Multifunkční využití: S Lauben Hot Air Fryer máte při smažení na výběr z 8 přednastavených režimů, které jsme připravili s ohledem na specifika jednotlivých surovin. Vybírat si můžete z těchto režimů: Hranolky, Slanina, Kuřecí paličky, Krevety, Steak, Sladké pečivo, Zelenina, Ryby. Pokud vám žádná z nabízených variant nebude vyhovovat, nevadí. Teplotu i čas přípravy si můžete snadno nastavit sami na dotykovém displeji. Ať už se rozhodnete jakkoli, výsledkem bude vždy dokonale tepelně upravené a křupavé jídlo.
  • Zdravé smažení: Ke smažení neodmyslitelně patří množství tuku, a proto se této lákavé úpravě často vyhýbáme. S horkovzdušnou fritézou Lauben si můžete vychutnat své oblíbené jídlo s čistým svědomím. Díky 360° cirkulaci horkého vzduchu jej totiž připravíte i bez tuku. Jídlo tak nebude mastné, ale zároveň si zachová křupavost, chuť, vůni i správnou strukturu.
  • Jednoduché ovládání i údržba: Ovládání fritézy je intuitivní a zvládne ho každý. Požadovaný režim si nastavíte na dotykovém displeji, na kterém můžete kontrolovat teplotu a dobu přípravy. Displej je navíc ideálně nakloněný, takže na něj vždy pohodlně vidíte. Smažící nádobu jednoduše uchopíte díky praktickému držadlu, a když skončíte s přípravou jídla, můžete ji bez problému svěřit myčce na nádobí. Pokud nemáte v lásce studium materiálů, jistě vás potěší video tutoriál, který spustíte naskenováním QR kódu.

Technická specifikace

Napájení 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Výkon 1 300 W
Objem 2,5 l
Nastavitelná teplota 80 - 200 °C
Časovač 0-60 min
Displej Digitální, dotykový
Rozměry 33 × 26 cm
Kabel 80 cm

Obsah prodejního balení:

Fritéza
Manuál


Lauben Hot Air Fryer 2500WT - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Lauben Hot Air Fryer 2500WT

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Tereza Rajmanová 5 z 5 Hvězdiček! 22. 03. 2024
Jídlo je rychle udělané a nemusím nahřívat velkou vestavěnou horkovzdušnou troubu.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1