Lauben Grinder elektrický mlýnek na kávu

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
Kód produktu: 432526
Lauben

Lauben Grinder elektrický mlýnek na kávu [LBNG200ST]

Lauben Grinder 200ST je skvělým pomocníkem pro všechny milovníky kvalitní kávy. Mlýnek je vybaven silným celoměděným motorem, který pracuje při příkonu 200 W a má delší životnost. S tímto mlýnkem si v okamžiku poradíte až s 50 g kávových zrn, ale také ořechů, semínek nebo bylinek. Sekací nůž tříštivého typu z nerezové oceli #304 se postará o rovnoměrné mletí surovin. Mlýnek se ovládá stisknutím pulzního spínače na víku, hrubost namletí surovin tak můžete jednoduše regulovat. Pro nahrubo namletou kávu nebo oříšky stačí kratší doba mletí, pro dokonale jemnou kávu nechte mlýnek pracovat delší dobu.

Proč koupit Lauben Grinder elektrický mlýnek na kávu

  • Káva, semínka nebo i ořechy přesně podle vašich představ: S kávovými zrny si mlýnek Lauben poradí s přehledem, zvládne ale i bylinky, semínka nebo oříšky do vánočního cukroví. O rovnoměrný a rychlý výsledek se stará celoměděný motor o příkonu 200 W. Velkou výhodou mlýnku je možnost přesné regulace hrubosti mletí díky pulznímu spínači. Mlýnek ovládáte stisknutím pulzního spínače na víku. Stupeň namletí tak určujete sami délkou celého procesu. Průběh mletí surovin můžete snadno sledovat skrz průhledné víko mlýnku.
  • Kvalitní materiály a prémiový design: Srdcem mlýnku Lauben je tříštivý nůž z kvalitní nerezové oceli #304, který se postará o rovnoměrné namletí surovin. Ze stejného typu nerezové oceli je vyrobeno tělo mlýnku i mlecí nádoba. Kvalitní materiály a zpracování, zabezpečují delší životnost mlýnku, ale také uchování jedinečného aroma po celou dobu přípravy. Třešničkou na dortu je minimalistické a elegantní provedení mlýnku, které se bude ve vaší kuchyni vyjímat.
  • Tichý chod, snadná manipulace a bezpečí na prvním místě: Jelikož mlýnek uvádíte do provozu stisknutím pulsního spínače po zavření víka, nemůže k procesu mletí dojít tehdy, když mlýnek správně nezavřete. Samozřejmostí je pojistka proti přehřátí. Mletí kávy nebo jiných surovin zvládnete hravě jednou rukou a klidně i za svítání před odchodem do práce. Mlýnek totiž pracuje velmi ticho. Přesto je vybaven velmi silným motorem, dosahuje hlasitosti pouhých 65 dB, takže zhruba stejně jako běžná konverzace.

Technická specifikace

Objem 50 g
Příkon 200 W
Rozměry 20 × 9 cm
Motor celoměděný
Nože z #304 nerezové oceli
Mlecí nádoba z #304 nerezové oceli
Kabel 100 cm

Obsah prodejního balení:

Mlýnek
Průhledné víko
Kabel


Lauben Grinder elektrický mlýnek na kávu - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Lauben Grinder elektrický mlýnek na kávu

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Luboš Trožlík 5 z 5 Hvězdiček! 28. 03. 2023
Na čerstvou kávu super mlýnek.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1