Lauben Contact Grill Deluxe 2000ST

Cena s DPH
3 490 Kč
Cena bez DPH: 2 884 Kč
 
Kód produktu: 452426
Lauben

Lauben Contact Grill Deluxe 2000ST [LBNCGD2000ST]

 

Kontaktní gril Lauben Deluxe 2000ST sjednocuje možnosti zapékacího kontaktního grilu a plnohodnotného stolního grilu. Jedná se o flexibilního pomocníka, který je koncipován jako kontaktní gril, tedy si s ním kromě klasického zapékání můžete dopřát grilování kdykoli během roku, bez uhlí, bez nepříjemného kouře as minimem tuku. Zároveň disponuje BBQ módem, ve kterém se rozevřením transformuje do plnohodnotného stolního grilu a hravě zvládne přípravu šťavnatého burgeru nebo čerstvé ryby.

Gril nabízí 6 automatických programů, které jsou na míru ušity různým surovinám. Teplotu i čas přípravy můžete nastavit také manuálně, gril si vaši volbu zapamatuje a můžete ji využít i příště. Díky výkonu 2000W si gril bez problémů poradí is prudkým opečením, které je zapotřebí při kvalitních steacích a disponuje dostatečnou grilovací plochou 1400cm2. Součástí grilu je praktická miska na odkapávání přebytečného tuku a šťávy. Příjemným bonusem je kvalitní designové provedení vhodné do exteriéru i interiéru.


    • Na sladkou snídani, rychlý oběd i večerní grilování
      Kontaktní gril Lauben spojuje možnosti zapékacího a stolního grilu. Využijete jej jako pomocníka v domácnosti, se kterým pozvednete nejen vaše zapékané sendviče na vyšší úroveň. V BBQ módu zároveň plně nahrazuje plnohodnotný stolní gril, se kterým spolehlivě pořídíte hostinu pro vaše přátele. Stačí, když gril uvedete do vodorovné polohy a rázem disponuje plochou 1400cm2 a dvěma plotýnkami, které jsou oboustranné. Do základního balení jsme přibalili plotýnky 2v1 – jak klasické žebrované plotýnky na grilování tak i ploché, například na vejce či palačinky. K dokoupení jsou navíc ještě plotýnky na wafle, abyste sobě a svým ratolestem občas mohli osladit život.

    • 6 automatických programů
      Lauben Contact Grill Deluxe 2000ST nabízí 6 přednastavených programů, které jsme ušili na míru surovinám, které nejčastěji grilujete: hovězí maso, ryba, drůbež, klobásky, hamburger, slanina. Každý program má defaultně nastavenou teplotu a dobu přípravy, po výběru programu můžete ale obě hodnoty manuálně upravit. Gril si vaši volbu zapamatuje a při příštím spuštění programu se čas a teplota změní na hodnoty, které jste použili naposledy a připraví tak jídlo přesně podle vaší chutě.

    • Jednoduché ovládání, nenáročná údržba
      Ke grilování nemusí nutně patřit nošení těžkého uhlí, množství kouře ani špína. Kontaktní gril Lauben stačí uvést do vodorovné polohy, zvolit jeden z nabízených programů, případně upravit teplotu a dobu přípravy, a pak už se jen těšit na dokonalý výsledek. Gril je velmi nenáročný na údržbu, přebytečné tekutiny odtékají do odkapávací misky a plotýnky jsou vhodné do myčky nádobí, takže odpadá starost se zdlouhavým čištěním. S obsluhou grilu si poradí každý, k ovládání slouží 6 tlačítek a přehledný LED displej. Polohu grilu nastavíte pomocí rukvětu, která disponuje Cool Touch funkcí, takže se o ni nikdy nespálíte.



Klíčové vlastnosti

      • Kontaktní gril na zapékání, který po uvedení do vodorovné polohy přetvoříte na plnohodnotný stolní gril o ploše 1400 cm2
      • Oboustranné plotýnky nabízejí klasickou žebrovanou plochu, ale také hladkou pro větší variabilitu pokrmů
      • Lauben Contact Grill Deluxe 2000ST nabízí 6 přednastavených programů pro přípravu různých surovin (Hovězí, Ryba, Drůbež, Klobásky, Hamburger, Slanina)
      • Ve zvoleném programu můžete čas přípravy i teplotu manuálně upravit, čas v rozmezí 3-15 minut a teplotu od 150 do 230 °C
      • Gril si pamatuje vaše preference a příště připraví steak přesně tak, jak ho máte rádi právě vy
      • Grilovací plotýnky jsou odnímatelné a vhodné do myčky nádobí
      • Přebytečné tuky a tekutiny odtékají během přípravy do odnímatelné odkapávací misky
      • Gril se díky výkonu 2000 W rozehřeje velmi rychle a poradí si i se steaky, které vyžadují prudké opečení při vysoké teplotě
      • Obsluha grilu je velmi jednoduchá i díky LED displeji, který v průběhu grilování signalizuje vše potřebné
      • Nemusíte číst zdlouhavé návody, obsluhu grilu zvládnete raz dva díky video tutoriálu


 

Technická specifikace
Způsob ohřevu Elektrický
Typ grilu Kontaktní, stolní, přenosný
Materiál grilovací plochy Nepřilnavý
Platničky odnímatelné Ano
Platničky vhodné do myčky nádobí Ano
Materiál grilu Nerez
Rozpětí teploty 150 - 230 °C
Výbava Automatické programy, uživatelská paměť, odkapávací nádoba, regulace teploty, vyjímatelné plotýnky, nepřilnavý povrch, protiskluzové nožičky, signalizace provozu, displej
Automatické programy Ano
Hmotnost 5,1 kg
Grilovací plocha 1400 cm2
Šířka grilovací plochy 32,0 cm
Hloubka grilovací plochy 22,0 cm
Rozměry grilu 16,5 x 35,5 x 33,8 cm
Příkon 2 000 W
Počet grilovacích ploch 2
Délka napájecího kabelu 85 cm

Obsah prodejního balení

  • Kontaktní gril Lauben Deluxe 2000ST
  • Sada dvou plotýnek 2v1
  • Odkapávací nádobka
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Lauben Contact Grill Deluxe 2000ST

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.