La-Mulan 1 & 2 (Hidden Treasures Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA La-Mulan 1 & 2 (Hidden Treasures Edition) - PS4La-Mulan 1 & 2 (Hidden Treasures Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
1 109 Kč
Cena bez DPH: 917 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 404814
NISEN dabing

La-Mulan 1 & 2 (Hidden Treasures Edition) [NSW]

Starodávné ruiny plné s podlými pastmi, rozum examinátory hádanky a nebezpečné monstra stojí před vámi a mocným pokladem. Vyzbrojen pouze bičem a vašim důvtipem, dokážete přežít všechny zkoušky a získat poklady ukryté uvnitř?

La-Mulan 1
Váš osud vás čeká v La-Mulan! Vezměte kontrolu nad archeologům Lamezia Kosugi a přejděte napříč hádankami, pastmi a smrtelnými strážci abyste získali Secret Tresure of Life. Budete potřebovat mazanost, rychlé reflexy a hlavně všechnu odvahu, kterou dokážete shromáždit. Uspějete v odhalení tajemství La-Mulan, nebo padnete za oběť nebezpečím, které jsou kolem vás?

La-Mulan 2
Známý archeolog Lamezia Kosugi je nezvěstný a pouze jeho dcera Lumis ho dokáže najít! Vstupte do Eg-Lana, převrácené verze legendárních ruin La-Mulan. Myslete rychle, jednejte rychle a švihejte silně abyste překonali nebezpečné pasti a složité hádanky během vaší úlohy objasnit nepochopitelné tajemství. Co najdete na konci vaší cesty: vítězství nebo porážku?

  • 2 kritiky uznávané ďábelsky překroucené Hádanková plošinovky přicházejí na moderní konzoly a jejich hodnota se dá vyvážit zlatem.
  • S vaším věrným bičem v jedné ruce a arzenál zbraní, shurikenů a jiných zbraní v druhé, budete schopen se postavit jakémukoli nebezpečnému příteli během toho manévrující mezi podlými pastmi ruin. Použijte předměty jako Ankh abyste přivolali a vyzvali starodávných strážců abyste mohli pokračovat dále.
  • Vyřešte záhadné hlavolamy Eg-Lana za použití prastarých relikvii například kamenných desek a klíčů, a dokonce i moderních nástrojů jako Yago software a Glyph Reader. A když vše ostatní selže, stiskněte a rozbijte objekty abyste rozlouskli všechny záhady!

    La_Mulana_NSW


    The Hidden Treasure Edition obsahuje:
  • Hry La-Mulan 1 a 2
  • Artbook The Tomb of La-Mulan
  • 2 disky se soundtrackem La-Mulan 1 a 2 Archeological Anthems
  • Puzzle s obrázkem Siesta in the Ruins
  • Speciální sběratelská krabice Expedition Kit



  • Recenze na La-Mulan 1 & 2 (Hidden Treasures Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.