LAMAX S9 Dual GPS, duální autokamera

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 690 Kč
Cena bez DPH: 3 876 Kč
 
Kód produktu: 406563
Lamax

LAMAX S9 Dual GPS, duální autokamera [LMXS9D]

Celodisplejové zrcadlová kamera, hlasové ovládání, GPS s hlášením radarů, zadní Full HD kamera, WiFi a aplikace pro smartphone, jasný 9,66 "IPS displej, systémy LDWS, kvalitní záznam v noci, jednorázová instalace

Proč koupit LAmax S9 Dual

  • Promění zpětné zrcátko na Autokamera-Vyměňte obyčejné zpětné zrcátko za chytrou zrcadlovou kameru do auta LAmax S9 Dual. Při nehodě získáte Full HD důkaz, a při každodenním cestování Vám usnadní jízdu. Jak? Například upozorněním na blížící se radar nebo rozšířením vašeho zorného pole díky druhé zadní kameře. S velkým 9,66 "dotykovým displejem a vyladěným hlasovým ovládáním vás kamera bude bavit-svým hlasem můžete zadávat hned 12 povelů. Protože vypadá jako zrcátko, nikdy vám nezakryje výhled a nikdo z venku si ji nevšimne.
  • Dodá vám klid při bouračce-Nehoda je vždy nepříjemná. S LAmax S9 Dual se ale nebudete muset s nikým hádat o její příčině. Přední i zadní kamera natáčí každý váš metr ve Full HD, takže viník is SPZ vyjde najevo raz dva. Přední kamera díky širokoúhlému 150 ° objektivu najednou zachytí váš pruh, protisměru i chodník a přitom objekty narušována. Zadní zas pohlídá váš nárazník v úhlu 130 °.
  • S hlasovým ovládáním vás poslechne na slovo-Přepnout přední pohled na zadní? Pořídit fotku během jízdy nebo zamknout video, které si chcete nechat? Díky hlasovému ovládání můžete kameru jednoduše ovládat a přitom mít ruce na volantu. LAmax S9 Dual nyní zvládá 12 povelů, které se vám při řízení budou hodit. Aktuálně rozumí jen v angličtině, ale pokyny jsou tak jednoduché, že je určitě zvládnete. Stačí říct: "LAmax, photo!"
  • Jednou zacvakněte a nestaráte se-S LAmax S9 Dual vás nečeká žádná každodenní instalace. Jednou Autokamera cvakne na zrcátko, zapojíte zadní kameru a je hotovo. Její nenápadný design se postará o to, aby z venku byla co nejméně vidět a nelákala nezvané hosty. Nahrávání se spustí samo při nastartování, takže můžete myslet na důležitější věci.
  • Ušetřete za pokuty-Autokamera LAmax S9 Dual v sobě má nejlepší databázi rychlostních radarů, jakou si můžete při výletech po Evropě přát-máme data v 37 zemích. V čas vás tak upozorní, kde je dobré složit nohu z plynu a ušetřené peníze využít smysluplnější. Údaje o rychlosti, poloze a čase může kamera formou vodoznaku zobrazit přímo ve videu.
  • Videa přenášejte bezdrátově přes appky-Šikovná mobilní aplikace je dalším způsobem, jak kameru ovládat a nastavit. Natočené videa si navíc můžete snadno stáhnout a upravit. LAmax S9 Dual v sobě má zabudovanou Wi-Fi, takže kabely klidně nechte v šuplíku-pro přetažení záběrů jejich rozhodně potřebovat nebudete.
  • Chrání vás ve dne v noci-Do zadní kamery jsme dali inovativní optický senzor s technologií, která zaručuje nejlepší možné video v šeru a tmě. Ve chvíli, kdy se nepozorný řidič vyřítí z noci a nestihne dobrzdiť, budete mít jeho vozidlo is SPZ spolehlivě natočené. Rychlé pohyby před i za autem obě kamery skvěle zachytí díky snímkovací frekvenci 30 FPS.
  • Funkce jako v nejnovějším autě-LAmax S9 Dual v sobě má pokročilé systémy ADAS jako je LDWS a FCWS. První vás upozorní, pokud nečekaně vybočíte z pruhu, druhý pomůže dodržet bezpečnou vzdálenost od vozidel před vámi. Nejnovější technologie vás tak bezpečně dovedou do cíle cesty.
  • Pomůže zaparkovat a pak auto pohlídá-Se zadní kamerou získáte mnohem lepší výhled, než nabízí zpětné zrcátko-velký displej ho dokáže zcela nahradit. Zvláště některé modely aut mají zadní sklo malé a vy tak často nemáte dobrý přehled, kolik prostoru zbývá. Kamera vám nakreslí parkovací linky, takže se vejdete i na místa, kam jste si bez ní netroufli. Po zaparkování se navíc aktivuje parkovací režim a kamera spustí nahrávání, jakmile zachytí pohyb nebo otřes-budete tak vždy vědět, kdo vám udělal škrábance na novém laku.
  • Zadní kamera pro osobák i dodávku-V balení dostanete vnitřní zadní kameru, kterou snadno připevníte na zadní sklo pomocí dodané nálepky. Majitelé dodávek a pickupů, kde je zadní sklo malé nebo zakryté nákladem, si mohou přikoupit vnější zadní kameru is 8m propojovacím kabelem a celý systém používat naplno.
  • Zrcadlo nebo 9,66 "displej-LAmax S9 Dual je vybavena jasným a velkým displejem s pokročilou IPS technologií zajišťující výborné pozorovací úhly. Navíc je komplet dotykový, takže je ovládání hračkou. Obrazovku můžete také jednoduše vypnout a spolehnout se na odraz zrcátka.
  • Jednorázová instalace-LAmax S9 Dual jednou cvakne na své zpětné zrcátko, zapojíte kabely a už se o nic nestaráte. V krabici najdete praktické plastové úchytky a samolepku, což vám instalaci ještě více usnadní. Kameru díky nenápadnému designu můžete klidně nechávat v autě.
  • Ovládání hlasem i přes aplikaci-Kameru lze ovládat i bez složení rukou z volantu. Stačí na ni promluvit. Aktuálně zná 12 povelů, které se hodí každý den. Stejně snadno funguje i ovládání přes mobilní aplikaci. Díky zabudované Wi-Fi je stahování a úprava videa maximálně pohodlná a rychlá. V aplikaci lze také měnit nastavení kamery.
  • Detekce rychlostních radarů-Naše stále rostoucí databáze radarů vás upozorní na místa, kde je dobré složit nohu z plynu. Víme o tisících radarů i křižovatkách s rozpoznáním jízdy na červenou ve více než 37 zemích Evropy.
  • Vnitřní nebo vnější zadní kamera-V balení dostanete vnitřní zpětnou kameru, kterou snadno připevníte na zadní sklo pomocí 3M nálepky. Pro dodávky, pickupy a všechna vozidla, kde zadní sklo není například přes náklad vidět, si můžete dokoupit vnější kameru a 8 m propojovacím kabelem.
  • Full HD rozlišení-Obě kamery natáčejí díky špičkovým čipem kvalitní Full HD video při 30 FPS, v němž vyniknou všechny důležité detaily jako SPZ nebo obličeje lidí. Senzory jsme vyladili na maximum, takže je obraz ostrý, zvládá přechody světel a věrně replikuje barvy. Přední kamera zabírá úhel 150 °, zadní 130 °. Obojí stačí k zachycení všeho podstatného a zároveň nedochází k deformaci obrazu.
  • Noční vidění-Optický senzor s pokročilou technologií zajišťuje při zadní kameře výbornou kvalitu videa i na temnější cestě za městem. Přední kamera se zase spoléhá na prvotřídní optimalizaci optického senzoru. Systém vás tak chrání nonstop.
  • Vodoznaky ve videu-U každého záběru se můžete rozhodnout, zda do videa psaní i vodoznaky času, rychlosti nebo GPS polohy. Všechny variant lze kombinovat, takže vždy zobrazíte jen to, co chcete.
  • Cyklické natáčení-Kamera natáčí video do jednotlivých sekvencí av případě potřeby nejstarší sama přepíše. Díky tomu jí nikdy nedojde paměť. Dostatek místa zajistí podpora až 64GB karet.
  • Zamykání záběrů-Záběry, které se vám líbí, nebo byste je chtěli v budoucnu použít, můžete jedním dotykem zamknout. Nebo využijte hlasové ovládání a rychlým povelem video uschovejte. Kamera ho pak při uvolňování místa nesmaže.
  • Parkovací režim-Kdykoliv když kamera rozpozná otřes, začne nahrávat. To se hodí především při zaparkovaném automobilu. Funkce funguje nejlépe když je kamera odpojena z napájení.
  • G-senzor-Senzor přetížení neustále kontroluje směr jízdy av sekundě rozpozná případný náraz. Když se tak stane, záběr uzamkne proti smazání.
  • Inteligentní LDWS a FCWS-Lane Departure Warning System vás varuje při opouštění jízdního pruhu a tak hlídá, že neztratíte cesty. Front Collision Warning System zase sleduje bezpečnou vzdálenost před vaším vozidlem. Oba systémy vám pomohou bezpečně dojet do cíle.

technická specifikace

Rozlišení videa přední kamera Full HD (1920 × 1080) @ 30 FPS
Rozlišení videa zadní kamera Full HD (1920 × 1080) @ 30 FPS
úhel záběru 150 ° + 130 °
formát videa MOV, komprese H.264
rozlišení fotografie 2 Mpx
formát fotografie JPG
zvuk Vestavěný mikrofon s možností vypnutí
dotykový displej 9,66 "IPS
paměť Micro SD až 64 GB
konektivita WiFi, Mini USB
funkce GPS modul s detekcí radarů, hlasové ovládání, WDR, parkovací režim, G-senzor, nahrávání do smyčky, ochrana souborů, automatické spuštění, spořič obrazovky, nastavitelný jas displeje, konfiguraci expozice, nastavení jednotek rychlosti, nastavitelné vodoznaky ve videu (čas a datum , GPS souřadnice)
jazyky menu Čeština, angličtina, němčina, Česká, Polština, Maďarština
Baterie 500 mAh
Rozměry 257 × 71 × 38 mm

Obsah prodejního balení:

Zrcadlová Autokamera LAmax S9 Dual
Nabíječka do autozapalovače s extra USB portem
Externí GPS modul
Propojovací kabel k zadní kameře 6 m
Zadní vnitřní kamera ve FullHD
2 × gumová spona k uchycení zrcadla
5 × 3M úchyt na kabely
Utěrka z mikrovlákna
Kartička s hlasovými příkazy
bezpečnostní instrukce
Návod
magnetická nálepka
MicroSD-USB adapter

Produktové video


LAMAX S9 Dual GPS, duální autokamera - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na LAMAX S9 Dual GPS, duální autokamera

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Roman Ptáček 5 z 5 Hvězdiček! 11. 08. 2023
Autokamera mi pomáhá i při couvání kde se dá přepnout na couvání a viidím na displeji aktuální situaci za sebou.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1