LAMAX C9 GPS, autokamera

Cena s DPH
2 590 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
Kód produktu: 390327
Lamax

LAMAX C9 GPS, autokamera [LMXC9]

Ve dne i v noci-průkazné záběry pro bezpečnější kilometry. Když se jedná o bezpečnost, volte tu nejlepší možnost.

Proč koupit LAmax C9

  • LAmax C9 je nejpokročilejší Autokamera v nabídce velmi oblíbené značky LAmax
  • inteligentní funkce, jako upozornění na blížící se rychlostní radar , ušetří peníze za případné pokuty. Chvilkovou nepozornost zase zachrání varování při opuštění jízdního pruhu . V případě nehody se pak můžete spolehnout na video v rozlišení až 2K, které poslouží jako důkaz. Zkrátka LAmax C9 vám pomůže při každé jízdě. Díky rychlé instalaci a jednoduchému ovládání, si na ni zvyknete raz dva.
  • čím vyšší rozlišení, tím více máte možností. LAmax C9 dokáže zaznamenat video v rozlišení až 2560 × 1080 pixelů . Tím pádem, záběrem nebudou chybět čitelné SPZ nebo obličej viníka nehody. Kameře na vozovce neunikne jediný pohyb a se snímkovací frekvencí 30 FPS zvládne zachytit i rychlé objekty. Do širokoúhlého objektivu se záběrem 150 ° se jednoduše vejde váš jízdní pruh, protisměrné ale i chodník a okolí cesty.
  • už vás nepřekvapí úsekové a pevné radary, ani detekční zařízení jízdy na červenou . Autokamera vás o blížícím se nebezpečí upozorní na displeji i hlasem. Inteligentní GPS modul ví přesně kde se nacházíte a nastaví upozornění na ideální moment podle vaší aktuální rychlosti. Databázi radarů neustále rozšiřujeme ve více než 37 zemích Evropy. Na delších cestách se hodí nastavení upozornění na překročení povolené rychlosti. Kamera vám zvukem i obrazem doporučí zpomalit, když jdete například rychleji než 90 km/h.
  • zhoršené světelné podmínky mohou být problém, ale ne pro LAmax C9. Je vybavena špičkovou optikou a nočním režimem pro záruku důkazních záběrů iv šeru či za tmy
  • funkce WDR zvládne navíc vyhotovit video v širokém dynamickém spektru , což řeší problémy s častým střídáním světla a stínu. Dopravní značky a další důležité objekty zůstanou čitelné nejen při vjezdu do tunelu, ale i při procházení kolemjdoucích vozidel v noci.
  • kamera je připravena na výlet během sekundy. Díky praktickému držáku zcela odpadá každodenní montování na sklo. Autokamera stačí zacvaknout do nabíjecího držáku a můžete vyrazit . Na palubovce bude navíc vypadat skvěle-moderní vzhled z ní dělá elegantní doplněk.
  • o pohodlné ovládání se postará 2,7"TFT displej s menu ve více než 10 jazycích, včetně slovenštiny.
  • nebojte se, že by vaší nové černé skříňce došla během delší jízdy paměť. LAmax C9 nahrává a ukládá každý okamžik vaší jízdy. V případě zaplnění automaticky promaže nejstarší záběr tím nejnovějším. A důležité video důkazy? Ty vám samozřejmě zůstanou. Video můžete proti promazání ochránit ručním uzamčením. Nebo se o uzamčení postará G-senzor, který v případě nehody rozpozná náraz. Zkrátka zůstáváte chráněni a nic se nemusíte starat.
  • má v sobě inteligentní systém LDWS (Lane Departure Warning System), který vás zvukem i obrazem upozorní při přejíždění z pruhu do pruhu. Asistenci si můžete zapnout až od určité rychlosti-na výběr jsou mezníky 20, 40, 60, 80 a 100 km/h. Při správném nastavení, vás funkce nebude otravovat ve městě a během posouvání se v kolonách. Naopak, dokáže zabránit kritickým nehodám a mikrospánku na dálnici.
  • boj s únavou usnadní i plán odpočinku -kamera vám v pravidelných odstupech dá vědět, že je čas na pauzu.

technická specifikace

Funkce: Cyklické nahrávání, Zamykání záběrů, Detekce pohybu, G-senzor, Inteligentní LDWS, WDR, Jednoduchá instalace, 2K rozlišení, Detekce rychlostních radarů, Noční vidění, GPS, 2, 7"TFT displej, Široký úhel záběru 150 °, Ukazatel rychlosti, Plán odpočinku
Rozlišení videa 2560 × 1080 30fps, 2304 × 1296 30fps, 1920 × 1080 30fps, 1280 × 720 60fps, 1280 × 720 30fps
Úhel záběru 150 °
Velikost obrazovky 2,7 palců, 16: 9
Typ paměti Micro SD Class 10, max 64 GB
Formát videa MP4
Časová značka ANO
GPS ANO
G-sensor ANO
Konektivita USB
Systém MS Windows/MAC OS
Vstupní napětí 5 V
Frekvence 50 Hz/60 Hz
Kapacita baterie 150 mAh
Provozní vlhkost ? 93 % RH (40 ° C)
Provozní teplota -5 ° C ~ 40 ° C
>

Obsah prodejního balení:

Autokamera LAmax C9
Přísavný držák na sklo s GPS modulem
Napájecí USB kabel do zapalovače
Manuál a Bezpečnostní instrukce
Látkové kapsa pro přenos kamery
>


Recenze na LAMAX C9 GPS, autokamera

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.