Labyrinth of Galeria: The Moon Society Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 449316
NISEN dabing

Labyrinth of Galeria: The Moon Society [NSW]

Od tvůrců hry Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk přichází nová kapitola v dobrodružství zkoumajícím kobky plné šarmu a tajemství! Přivolán velkolepou madam Martou jste jen bloudící duch čekající na váš další příkaz.

O hře:

S pomocí Eureky, asistentky madam Marty, a armády loutek naplněných duší máte za úkol ponořit se do hlubin tajemného podzemního labyrintu, který se hemží začarovanými příšerami, abyste odhalili kuriozity, které se v něm ukrývají!
Labyrinth of Galleria: The Moon Society nabízí dobrodružství při procházení žaláři s novými vylepšeními kvality života a 50 hodinami průzkumu spolu s množstvím plně přizpůsobitelných společníků, kteří budou plnit vaše požadavky. Pomocí různých paktů a loutkových vojáků si přizpůsobte tým až 40 bojovníků, abyste se ponořili do temnoty a objevili tajemství s Labyrintem Galleria...pokud si troufáte!

Klíčové vlastnosti

  • Labyrinth oživený
    Jako duchovní nástupce Labyrinth of Refrain představuje Labyrinth of Galleria dobrodružství s průzkumem dungeonů s novými vylepšeními zaměřenými na zlepšení herního zážitku!
  • Nekonečné zkoumání
    Ponořte se hluboko do hlubin labyrintu a odhalte jeho tajemství s více než 50 hodinami průzkumného dobrodružství!
  • Přizpůsobte si své společníky
    Postavte si svou kouzelnickou brigádu do týmu šitého na míru pomocí různých paktů a loutkových vojáků, které lze dále přizpůsobit pro maximální bojový potenciál!

Trailer


Recenze na Labyrinth of Galeria: The Moon Society

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.