Knížkové pouzdro pro Oppo Reno5 Z 5G, červené

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 433680
Molan

Knížkové pouzdro pro Oppo Reno5 Z 5G, červené [57983104962]

Flipové pouzdro značky Molano Cano v sobě skrývá nejen krásné vnější provedení, ale také velké množství praktických vychytávek.

Proč koupit Molan Cano Issue Book?

  • V první řadě se jedná o klasickou konstrukci s otevíráním flipu do boku, stejně jako je tomu u běžné knížky.
  • Vnější i vnitřní část pouzdra tvoří kvalitní umělá kůže, která je ozvláštněna atraktivní strukturovanou vrstvou, která evokuje drahé kožené výrobky a příslušenství.
  • Důležitou praktickou funkci naleznete uvnitř pouzdra. Tam nenajdete jednu, ani dvě, ale rovnou tři kapsičky pro kreditní karty či jiné doklady. Vnitřní uspořádání pouzdra poskytuje bohatý prostor i pro založení tvrdé měny, například bankovek či jiných cenných papírů.
  • Samotné uchycení telefonu v pouzdře je řešeno krytem z odolného TPU silikonu, který představuje první linii ochrany před nechtěnými nárazy a pády a zároveň nijak nenarušuje design telefonu. Samozřejmostí jsou všechny výřezy pro konektory a ovládací prvky telefonu, který tak nemusí z pouzdra vytahovat, abyste jej mohli plně používat.
  • Třešničkou na dortu je možnost sestavit pouhým natočením z pouzdra stojan, nemluvě o malých detailech, jako je výřez pro reproduktor, umožňující telefonování i se zavřeným pouzdrem nebo otvor pro zavěšení například na poutko či šňůrku.

Obsah prodejního balení:

  • pouzdro

Recenze na Knížkové pouzdro pro Oppo Reno5 Z 5G, červené

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.