Kitaria Fables Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Kitaria Fables - PS5Kitaria Fables - NSW
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 433092
PQubeEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Doporučené produkty (1)

Kitaria Fables [PS4]


Kitaria Fables je nádherné roztomilé akční dobrodružné RPG s farmařením a řemeslným zpracováním! Vyzbrojeni mečem, lukem a knihou kouzel bojujte proti stoupající tmě ohrožující svět. Objevte různé regiony při hledání relikvií a zdrojů, obraťte se na svou farmu, aby vám vypěstovala vlastní zásoby, a přijímejte úkoly sólo nebo s přáteli v místním režimu spolupráce!


 

  • Vítejte ve světě Kitaria:

klidné krajiny, kde příroda žije v harmonii - až dosud. Protože divočina kolem vesnice Paw Village je stále agresivnější, Impérium vás vyzvalo, abyste vyšetřili a bránili své občany.

  • Boj v reálném čase:

používejte zbraně na blízko, luky a vytvářejte nová kouzla. Sestavte si svůj náklad tak, aby vyhovoval vašemu preferovanému stylu bitvy a řemeslné magie, zbraní a brnění, která doplňují váš herní styl.

  • Naučte se starodávnou magii:

Když se vám do rukou dostane starodávná kniha kouzel, naučte se pomocí ní jakousi magii dávno zakázanou Impériem - a získejte výhodu v boji!

  • Shromažďujte, řemeslo a farmu:

Kitaria je nabitá zdroji, které můžete využít ve svůj prospěch! Zabíjejte příšery surovinami, semeny rostlin a starejte se o své úrody a zásoby, sbírejte materiály a rudy pro výrobu silnějších zbraní, brnění a doplňků.

  • Udělejte si domů v Paw Village:

Kitaria je plná přátelských občanů. Dejte o sobě vědět svým sousedům a splňte jejich požadavky. Čím více se spojíte se svými novými přáteli, tím více odměn získáte, když vaše vztahy porostou!

  • Režim místní spolupráce:

Plňte úkoly samostatně nebo s přáteli! Zdvojnásobte svou palebnou sílu a využijte svobody flexibilního bojového systému Kitaria Fables k doplnění svých sil.

 




Recenze na Kitaria Fables

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.