Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe Nintendo SWITCH

+ Dárek:Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe handrička z mikrovlákna v ceně 129,- Kč, Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe plagát v ceně 259,- Kč, Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe nálepky v ceně 129,- Kč
Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
Kód produktu: 453973
NintendoEN dabing

Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe [NSW]

 

O hře

Přichází luxusní verze Kirby's Adventure Wii!

Kirby's Return to Dream Land Deluxe je nová verze Kirby's Adventure Wii pro Nintendo Switch! Až čtyři hráči se mohou připojit ke Kirbymu a přátelům, kteří cestují krajinou snů, aby pomohli Magolorovi opravit jeho havarovanou vesmírnou loď.

Klíčové vlastnosti

  • Najděte si svou oblíbenou schopnost kopírování
    Kromě meče, biče a jiných známých kopírovacích schopností debutuje také nová schopnost kopírování Mecha! Staňte se robotem a létejte po obloze, útočte z dálky svým dělem nebo zblízka silnými údery. Můžete také vdechnout zářící nepřátele, abyste využili speciální super schopnosti – ultra silné verze kopírovacích schopností, které dokáží pořádně zatočit!

  • Dobrodružství spolu s přáteli
    Sdílejte ovladače Joy-Con a hrajte spolu lokálně na stejné konzoli až se čtyřmi hráči. Hrajte za oblíbené postavy fanoušků, jako jsou Kirby, Meta Knight, King Dedede a Bandana Waddle Dee, nebo nechte každého hrát za Kirbyho, přičemž každý používá své oblíbené kopírovací schopnosti!
  • Spousta miniher, které si můžete užít
    Odpočiňte si od dobrodružství a zahrajte si řadu miniher až se čtyřmi hráči! Kromě původních miniher, jako jsou Ninja Dojo a Samurai Kirby, se můžete ponořit i do zcela nového jako Magolor's Tome Trackers.

Trailer


Recenze na Kirby’s Return to Dream Land: Deluxe

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.