Kirby 's Extra Epic Yarn Nintendo 3DS

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 391341
NintendoEN dabing

Kirby 's Extra Epic Yarn [3DS]


Klasická Wii verze prichádla na konzole Nintendo 2DS a 3DS. Tato verze nabízí nové možnosti jak vytvářet větší klubíčka vlny, vyvolávání silnějšího větru a 2 nové režimy, které představí staré známé tváře Kinga Dededo a Meta Knighta.

Kirby slaví svůj návrat s fantastickou grafikou a jedinečnou hratelností. V Kirby’s Epic Yarn je totiž celý svět, včetně roztomilého hlavního protagonistu utkaný z příze a látky. A nejen nový kooperační multiplayer pro dva hráče může za to, že si tento návrat užijí všichni-jak staří, tak noví fanoušci růžového obláčku.

Jednoho dne objeví Kirby na procházce zvláštní rajče a rozhodne se ji sníst. Nebyla to však rajče, ale Metamato, které patřilo temnému mágovi Yin-Yarnovi, který se naštval a odhodlal se Kirbyho potrestat. Za trest ho natlačil do své kouzelné ponožky, přes kterou se Kirby dostal do světa zvaného Patch Land (záplatování země), který vypadá jako jeden velký patchwork. Je totiž utkaný z příze a ušitý z nejrůznějších látek. Za nitky lze tahat, zipy rozepínat a přes knoflíky skákat. To dává Kirbyho množství nových možností a vlastností, protože své staré, vzhledem k tomu, že i on je z příze, ztratil. Své nově získané vlastnosti využije k tomu, aby dostal Patch Land ze spárů Yin-Yarn a aby se dostal zpátky domů, do Dream Landy, který se mezitím také změnil a žádá si další Kirbyho hrdinský čin.


Recenze na Kirby 's Extra Epic Yarn

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.