The King of Fighters 15 (Omega Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The King of Fighters 15 (Omega Edition) - PS4The King of Fighters 15 (Omega Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 438841
SNKEN dabing

The King of Fighters 15 (Omega Edition) [PS5]

Sága THE KING OF FIGHTERS pokračuje přes THE KING OF FIGHTERS XV a vy se můžete stát její součástí. Zúčastněte se příběhu plného zajímavých postav a napínavých situací. Ty vás vtáhnou do děje, který začal už v roce 1994.

O hře


Příběh
Na největším turnaji bojových umění na světě to zvládnou jen ti nejtvrdší bojovníci. Přestože záhadná bytost s názvem Verse zničila arénu KOF, její hrozba byla potlačena díky odvážnému úsilí vítězných vyzyvatelů. Od uzavření tohoto bouřlivého turnaje uplynul čas a začíná další KOF podporovaný novým sponzorem.
Mezitím Chizuru Kagura cítí, že něco zasahuje do Orochiho pečeti, jinak známé jako Gaiina vůle. Spojí se s Kyo Kusanagi a Iori Yagami, aby se připojili ke KOF a zjistili, co je ve věci. Uprostřed těchto nesčetných motivů se do boje zapojili i bojovníci vzkříšeni po Verseově porážce. Opět je na obzoru bouře...
Zvolte svého oblíbence
Ujměte se v THE KING OF FIGHTERS XV Xbox Series X některého z devětatřiceti hratelných šampionů. Zahrajte si na klasické hrdiny, zločince i postavy znovu přivedené k životu. A především si nezapomeňte vyzkoušet nováčky měnící pravidla hry.
Bojujte s kým chcete
Setkejte se s nepřáteli v rámci příběhové kampaně, nebo rovnou skočte do multiplayeru. Ten před vás postaví obdobně zdatné hráče, se kterými máte možnost změřit schopnosti a především jim ukázat, kdo je tady pánem.

Limited Edition obsahuje:

  • Základní hra The King of Fighters XV
  • Obsahové rozšíření KOF XV DLC Characters Team 1
  • Obsahové rozšíření KOF XV DLC Characters Team 2

Trailer

Recenze na The King of Fighters 15 (Omega Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.