Kinect Sesame Street TV XBOX 360

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 231167
MicrosoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Kinect Sesame Street TV [XBOX 360]



Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



S Kinect Sesame Street TV si mohou děti užít svět Sesame Street po boku svých oblíbených hrdinů-Big Bird, Grover, Cookie Monster a Elmo-jako nikdy předtím! Kouzlo Kinectu pro XBOX 360 umožňuje hráčům sdílet zážitek společně díky vizuálním a fyzickým interakcím s postavami Sesame Street a cítit se tak jako přímo v samotném Sesame Street!

Děti mohou spolupracovat s postavičkami ze Sesame Street a pomáhat jim s úkoly, hrát se v jejich světě a učit se spolu s nimi. Využívat při tom mohou gesta s pomocí celého těla a zvukové povely a přesouvat se od zážitku k zážitku a postupně se od pasivního pozorovatele stát přímou aktivní součástí situací díky Kinectu pro XBOX 360. S novým obsahem vytvořeným exkluzivně pro Kinect a přístupem ke stovkám klasických klipů z archivu Sesame Street učení nikdy nebylo tak zábavné, jako je teď!

Kinect Sesame Street TV je jedním z nových výukových zážitků dostupných prostřednictvím Kinectu pro XBOX 360, který dětem a rodinám poskytuje zcela nové způsoby učení a zábavy díky interakci s TV pomocí Kinectu pro XBOX 360.



Hra vyžaduje senzor Xbox 360 Kinect


Recenze na Kinect Sesame Street TV

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.