Killing Floor 2 [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
 
Kód produktu: 441338
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Killing Floor 2 [Steam] [PC digital]


Ve hře KILLING FLOOR 2 hráči sestoupí do kontinentální Evropy, kde se epidemie způsobená neúspěšným experimentem Horzine Biotech rychle rozšířila a nabrala nezadržitelnou dynamiku, v podstatě paralyzující Evropskou unii – Jen měsíc po skončení událostí v původním KILLING FLOOR se vzorek jsou všude a civilizace je v nepořádku; komunikace selhala, vlády se zhroutily a vojenské síly byly systematicky likvidovány. Obyvatelé Evropy vědí o přežití a sebezáchově příliš dobře a šťastlivci, kteří přežili, se ukryli.


Ne všichni se však vzdali naděje... Skupina civilistů a žoldnéřů se spojila v boji proti epidemii a založila soukromě financované operační základny po celé Evropě. Po sledování propuknutí klonových vzorků hráči sestoupí do horkých zón zatížených zedem a vyhladí je.


Vlastnosti:

  • Trezor byl zásoben další kosmetikou, vzhledy postav a vzhledy zbraní
  • Visceral Gore – KILLING FLOOR 2 zvyšuje krvavost s patentovaným, vysoce výkonným perzistentním krevním systémem, který přináší novou úroveň věrnosti žánru. Hráči budou posílat vnitřnosti, odříznuté končetiny a krev, když se budou brodit hordami nepřátel. Ale musí si dávat pozor! Pokud je chytí, nepřátelé je roztrhají a celou jejich skupinu roztrhnou
  • Kooperativní nebo sólo hraní pro 6 hráčů – Na hráče čeká množství různých hratelných postav, ze kterých si mohou vybrat, když vstoupí do boje v online kooperativním režimu nebo sólo režimu pro ty, kteří jsou ochotni postavit se strašným exemplářem sami.
  • Versus Survival Game Mode - Buď Zed! PvP režim pro 12 hráčů, ve kterém se dva týmy střídají ve hře Humans vs. Zeds v párech krátkých zápasů. V prvním zápase hraje jeden tým za lidi a druhý za Zedov, dokud všichni lidé nezemřou během jednoho kola nebo neporazí šéfa. Ve druhém zápase si týmy vymění strany a když bitva skončí, oba týmy dostanou skóre na základě jejich výkonu a vyhrává vyšší skóre!
  • Děsivý Zeds - Noví nepřátelé a oblíbení fanoušci z původní hry jsou zpět s rozšířenou a inteligentnější umělou inteligencí, rozdávají silné útoky, pracují jako skupina na oslabení hráčovy skupiny a posouvají úroveň výzev a faktor strachu na novou úroveň.
  • Jedinečná směs zbraní - Od moderních militaristických útočných pušek, brutálních improvizovaných provizorních zbraní, klasických historických zbraní až po zbraně „Mad Scientist“ má KILLING FLOOR 2 jedinečnou směs nástrojů na zabíjení, která uspokojí každého hráče.
  • Expanded Perk System - Perky z původní hry byly přepracovány a do hry byly přidány další. Všechny výhody nyní postupují díky smysluplným výběrům talentů, které umocňují různé herní styly a poskytují hráčům cestu postupu, která je rozsáhlá a plná odměňujících milníků.
  • Brutální boj na blízko - KILLING FLOOR 2 zcela přetváří boj na blízko. Hráči nyní mají kontrolu nad typem útoků na blízko, které mohou provádět, což jim umožňuje provádět ochromující útoky Zedom, které lámou kosti.
  • Zed Time - Staňte se akčním hrdinou, o kterém víte, že jste! Zed Time se vrací do Killing Floor 2 lépe než kdykoli předtím a vše zpomalí, což vám poskytne vzácný čas, který potřebujete ke zničení přicházející hordy, zatímco budete sledovat své zbraně při práci v úžasně vysoké snímkové frekvenci.

  • Název vydavatele: Iceberg Interactive B.V.
  • Název vývojáře Tripwire Interactive
  • Datum vydání: 21.04.2015
  • Pegi: 18
  • Žánr: Akční
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Win7 64-bit, Win8/8.1 64-bit
    Procesor: Core 2 Duo E8200 2.66GHz or Phenom II X2 545
    Paměť: 3 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTS 250 / Radeon HD 4830
    Volné místo na disku: 60 GB
    DirectX: 10


    Jedná se o digitální verzi hry Killing Floor 2 (Deluxe Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Killing Floor ©2009-2017 by Tripwire Interactive. Killing Floor is a registered trademark of Tripwire Interactive in the USA and other countries. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Killing Floor 2 [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.