Kids Vs Parents Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 069 Kč
Cena bez DPH: 883 Kč
 
 
Kód produktu: 452965
JustEN dabing
 
Chceš ušetřit 220 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 849 Kč

Kids Vs Parents [NSW]

 

O hře

Kids Vs Parents je rodinná hra s kresleným designem, která okoření každodenní život vašeho domova!

Umýt nádobí, jít ven se psem, uklidit v ložnici... Vždy domácí práce, ale nikdo se o ně nepostará... Kids Vs Parents je ta hra, která za vás rozhodne, kdo co udělá! Ať vyhraje ten nejlepší.

Pro rodiče žádný strach! Ovládání hry je velmi jednoduché a často využívá ovládání pohybem: protřepejte, zamiřte a otočte ovladačem Joy-Con svého Nintendo Switch, abyste vyhráli hru! Ať už jste zkušený hráč nebo ne, každý má šanci vyhrát hru! Čeká na vás 50 miniher ve čtyřech různých režimech.

Klíčové vlastnosti

  • House of Dreams
    Vylezte po patrech domu snů, abyste získali ten nejkrásnější pokoj a užijte si skvělý spánek! Minihry následují jedna za druhou, tým, který minihru vyhraje, jde o patro výš... Tým, který se jako první dostane na vrch domu, vyhrává!

  • Rodinná výzva
    Vítězný tým bude odměněn nebo poražen dostane příslib! Existuje několik možností, které vám poskytnou nápady na sliby, které jsou stejně zábavné jako otravné, ale je jen na vás, abyste vytvořili ten, který bude nejlépe vyhovovat vaší rodině!

  • Turnaj
    V turnajovém režimu hrajete pouze minihry zvolené kategorie. K dispozici jsou čtyři různé turnaje.

  • Cvičení
    Procvičte si všechny minihry Kids vs Parents v tomto režimu, abyste naklonili šance ve svůj prospěch a zabezpečili si vítězství. Už žádné riziko, že se ocitnete při domácích pracích, které budou v sázce!

Související produkty (1)


Recenze na Kids Vs Parents

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.