Kengo Zero XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 26340
Majesco

Kengo Zero [XBOX 360]

Bojovka odehrávající se ve feudálním Japonsku, kde se zhostíte role jedné z devíti hratelných postav. Všechno jsou to samozřejmě samurajové a každý z nich nabízí kromě unikátního bojového stylu i vlastní kratší příběh.

Bojuje se ve čtyřech herních módech. V tom hlavním - příběhovém si vyberete postavu a skrze sérii soubojů, postavených vzdáleně na historických událostech, budete dále rozvíjet její vlastní osud, který se protíná s osudy všech ostatních 8 bojovníků. V Mission módu bude vaším úkolem plnění 10ti speciálních misí v časovém limitu, no av Combat módu se zase setkávají dva hráči v boji tváří v tvář.

Hra nabízí i podporu Xbox Live, ale v poměrně netradičním módu. Hráči spolu nebudou moci skrze Xbox Live bojovat přímo. On-line zápasy se budou odehrávat mezi AI ovládanými postavami a hráč bude moci ovlivnit jen to, kterou postavu do daného souboje nasadí. V zásadě tedy půjde o jakýsi manažerský mód.

Jinak hra nabízí 3 stupně obtížnosti, hromadu bonusů, nechybí možnost vylepšovat vlastnosti postavy, sbírání bodů a skutečným nadšencům je pak určena možnost upravovat částečně vzhled a bojový postoj postav .

Recenze na Kengo Zero

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.