Jurassic World: Evolution 2 (Deluxe Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 819 Kč
Cena bez DPH: 1 503 Kč
 
 
Kód produktu: 440938
FrontierEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Jurassic World: Evolution 2 (Deluxe Edition) [Steam] [PC digital]


Jurassic World Evolution 2 je očekávaným pokračováním průlomové manažerské simulace pro rok 2018 od Frontier, Jurassic World Evolution, které nabízí zcela novou výpravnou kampaň vyjádřenou členy obsazení z celé filmové série Jurassic World, vzrušující nové funkce, čtyři poutavé herní režimy, a rozšířený seznam úžasných .


Vlastnosti: 

  • Původní příběh z Jurského světa
    Zjistěte, co to znamená být mistrem ve správě parku v režimu Campaign, poutavém a originálním příběhu, který vás dostane do centra dění po otřesných událostech z Jurassic World: Fallen Kingdom. Pracujte po boku ikonických postav z filmů, včetně Dr. Iana Malcolma (říkal Jeff Goldblum) a Claire Dearingové (říkal Bryce Dallas Howard) a veďte úsilí o kontrolu, ochranu a kontrolu nad divokými dinosaury, které nyní zuří po celých USA.
  • Vytvořte si svůj vlastní Jurský svět
    Převezměte kontrolu pomocí hlubších nástrojů pro správu a kreativních možností. Postavte celou řadu přizpůsobitelných nových budov a najměte nové vědce a upravte svůj park tak, aby vyhovoval potřebám vašich hostů i dinosaurů. Popusťte uzdu své kreativitě v režimu Sandbox nebo si otestujte své schopnosti v režimu Výzva při řešení různých lokalit a environmentálních katastrof.
  • Hrajte si s teorií chaosu
    Přehrajte si klíčové momenty svých oblíbených filmů - s nádechem. Zažijte „co kdyby“ scénáře z ikonických filmů Jurský svět a Jurský park, přičemž každá úroveň se odehrává napříč obdobími a místy ze všech pěti filmů. Ponořte se do série Jurassic World a uvidíte, jak se události vyvíjejí, když převezmete kontrolu.
  • Objevte úžasné dinosaury
    V Jurassic World Evolution 2 ožívá více než 75 různých prehistorických druhů, včetně velmi žádaných létajících a mořských plazů. Tato zvířata se cítí živěji než kdykoli předtím, když ovládají území, bojují o nadvládu a inteligentně reagují na svět kolem sebe. Využijte bioinženýrství k přizpůsobení dinosaurů výraznými novými barvami a změňte jejich genomy, abyste odemkli vlastnosti.

Deluxe Edition obsahuje pět velkolepých prehistorických zvířat, včetně zcela nových mořských a létajících plazů, jakož i šest jedinečných stavebních znaků a tři vzrušující vzhledy vozidel inspirované Dinosaur Protection Group, které můžete použít ve svém týmu Strážců, týmu Capture Team . a týmy Mobile Vet Unit v režimech Challenge a Sandbox. Pořiďte si Deluxe Edition pro tyto druhy:

  • Geosternbergia
  • Attenborosaurus
  • Pachyrhinosaurus
  • Huayangosaurus
  • Megalosaurus

  • Název vydavatele: Frontier Developments
  • Název vývojáře: Frontier Developments
  • Datum vydání: 09.11.2021
  • Pegi: 16
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 64bit (min verze 1809)
    Procesor: Intel i5-4590/AMD FX 8370
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: (4GB VRAM) NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (Legacy GPU: GeForce GTX 960) / AMD Radeon RX 470
    Pevný disk: 14 GB volného místa
    DirectX: Verze 12


    Jedná se o digitální verzi hry Jurassic World Evolution 2 (Deluxe Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Jurassic World Evolution 2 © 2021 Universal City Studios LLC a Amblin Entertainment, Inc. All Rights Reserved. © 2021 Frontier Developments, PLC. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Jurassic World: Evolution 2 (Deluxe Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.