JBL Quantum ONE

Cena s DPH
6 390 Kč
Cena bez DPH: 5 281 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 410276
JBL

JBL Quantum ONE [QUANTUMONEBLK]

Zvuk je přežití.Udělejte si svou hru epickým. Kabelové sluchátka JBL Quantum ONE vám poskytují zvuk profesionální úrovně s funkcí vylepšeného sledování hlavy JBL QuantumSPHERE 360 ™, prostorovým zvukem a aktivním potlačením hluku laděným pro hry. Navrženo pro přesné umístění zvuku, poskytuje funkce JBL QuantumSOUND Signature pohlcující zvukovou křivku prostřednictvím certifikovaných 50 mm měničů s vysokým rozlišením. Odnímatelný mikrofon zaměřující se na hlas poskytuje jasné interakce více hráčů s potlačením hluku, funkcemi tlumení a ovladačem vyvážení herního chatu s certifikací Discordia. Lehký, ergonomický design vám zajistí pohodlí, zatímco počítačový software JBL QuantumENGINE umožní výkonné možnosti přizpůsobení a uživatelské profily. Sluchátka JBL Quantum ONE představují absolutní špičku v oblasti zvuku pro dosažení nejhlubší úrovně virtuálního realismu na počítači.

Proč koupit JBL Quantum ONE?

  • Získejte profesionální výhodu díky funkci vylepšeného sledování hlavy JBL QuantumSPHERE 360 ™
    Funkce JBL QuantumSPHERE 360 ™ vám poskytuje umístění 3D zvuku profesionální úrovně na počítači. Vlastní kalibrace algoritmu JBL s integrovaným snímačem sledování hlavy a mikrofonem je vytvořena výhradně pro sluchátka JBL Quantum ONE, která poskytuje počítačovým hráčům přesnost polohy zvuku příští generace a pevné, nezávislé zvukové prostředí, které vylepšuje přirozené instinkty. JBL Quantum ONE jsou taktéž vybaveny DTS Headphone X: v2.0.
  • Buďte v centru hry s certifikovanou funkcí JBL QuantumSOUND Signature
    Od nejmenších kroků až po nejhlasitější výbuch, dělá funkce QuantumSOUND Signature každou scénu epickým a každého hráče konkurenceschopnější. Náš charakteristický zvuk poskytuje nejrealističtější zvukovou scénu pro konkurenční výhodu v jakékoli bitvě
  • Ergonomický design nové generace
    Lehký hlavový pás a větrané náušníky z paměťové pěny s prvotřídním koženým potahem jsou navrženy pro ty nejdelší herní sezení.
  • Aktivní potlačení hluku vyladěné pro hry
    Systém Active Noise Canceling, navržený pro herní prostředí, eliminuje nežádoucí zvuky na pozadí, takže můžete zůstat v plném nasazení v boji bez rozptylování.
  • Bezproblémová kompatibilita se všemi herními platformami
    Sluchátka JBL Quantum 800 jsou kompatibilní prostřednictvím 2,4 GHz bezdrátového připojení na PC, PS4, Mac a VR. Kompatibilní přes 3,5 mm audio konektor s PC, PlayStation ™, Xbox ™, Nintendo Switch ™, Mobile, Mac a VR. Připojit se můžete pomocí Bluetooth 5.0 k jakémukoli zařízení vybavenému Bluetooth. JBL QuantumSURROUND je k dispozici pouze na počítači. Kompatibilitu zkontrolujte v průvodci pro připojení.
  • Buďte slyšitelný díky odnímatelnému mikrofonu zaměřující se na hlas
    Technologie potlačení ozvěny zajišťuje, abyste při shromáždění vojáků nebo soupeřů slyšeli nahlas a jasně. Mikrofon ze zaměřením na hlas je nastavitelný a odpojitelný pro hraní na cestách, ale při používání periferního mikrofonu. Stisknutím tlačítka tlumení vestavěného v náušníku automaticky ztlumíte zvuk.
  • Certifikovaný ovladač vyvážení Discordia herního zvuku-chatu
    Certifikovaný ovladač vyvážení Discordia herního zvuku-chatu vám umožňuje nastavit úroveň zvuku za pochodu. Samostatné zvukové karty zpracovávají zvuk hry a chatu, což umožňuje nastavit správnou rovnováhu ve sluchátkách, aniž byste museli opustit hru. Jsou také kompatibilní s TeamSpeak, Skype a dalšími službami.
  • Přizpůsobení výkonného počítačového softwaru JBL QuantumENGINE
    Výkonný počítačový software JBL QuantumENGINE, umožňuje spravovat a přizpůsobovat herní sluchátka JBL Quantum ONE pomocí uživatelsky přívětivého panelu a zahrnutého kalibračního mikrofonu. Vytvořte si zvláštní uživatelské profily, upravte nastavení mikrofonu a aktivujte RGB efekty nebo si vytvořte vlastní. Můžete také upravit ekvalizér nebo si vybrat ze 6 předvoleb. JBL QuantumENGINE pohání pohlcující prostorový zvuk JBL QuantumSPHERE 360 pouze na vašem PC.
  • prostorový zvuk
    Zvolte si nastavení zvuku a poskytněte svůj průměr a výšku hlavy pro přizpůsobení profilu prostorového zvuku tak, aby vyhovoval vašim uším. Pomocí kalibračního mikrofonu umožňuje JBL QuantumSPHERE 360 ™ nejpřesnější a nejpůsobivější zážitek z prostorového zvuku.
  • Zvukový ekvalizér pro vlastní zvuk
    Vytvořte profily, které vylepší zvukovou scénu konkrétních her nebo si vyberte z množství odborně navržených předvoleb.
  • Tuner RGB efektů
    Vytvořte si vlastní světelné efekty pomocí vestavěného tuneru RGB efektů nebo si vyberte z několika předvolených režimů, které zvýrazňují možnosti sluchátek.
  • nastavení mikrofonu
    Ani velmi nahlas, ani příliš tiše. Nastavte úroveň hlasitosti a citlivost mikrofonu. Boční ovladač umožňuje ovládat, kolik svého vlastního hlasu uslyšíte, když budete mluvit.
  • Správa uživatelských profilů a nastavení
    Vytvářejte a spravujte různé uživatelské profily, každý s vlastním jedinečným nastavením.

technická specifikace

Velikost měniče :: 50 mm dynamické měniče
Frekvenční odezva: 20 Hz-40 kHz
Maximální vstupní výkon: 20 mW
citlivost: 95 dB SPL @ 1 kHz/1 mW
Maximální SPL: 97 dB
impedance: 32 ohmů
Frekvenční odezva mikrofonu: > 100 Hz-10 kHz
Vzor snímání mikrofonu: jednosměrný
Velikost mikrofonu: 6 mm x 2,7 mm
hmotnost: 369 g

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka JBL Quantum ONE
  • Kabel typu C na A s otočným ovladačem vyvážení hry/chatu
  • 3,5 mm audio kabel
  • kalibrační mikrofon
  • odnímatelný mikrofon
  • Ochranná pěna na mikrofon
  • Průvodce rychlým startem/Záruční podmínky/Bezpečnostní upozornění

Recenze na JBL Quantum ONE

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.